11
ΙΑΝ

ΔΗΣΥ: Σύσταση οικονομικής επιτροπής


 Στη σύσταση Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο και τη διαχείριση των οικονομικών του κόμματος προχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία.


Προηγήθηκε σχετική εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής. Παράλληλα η Επιτροπή θα συντονίζει την οικονομική εκστρατεία ενίσχυσης του κόμματος που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο.

Πρόεδρος ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος και μέλη η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη, ο επιχειρηματίας Κυριάκος Μαμιδάκης, ο επιχειρηματίας Βασίλης Κούτσης και η ιδιώτης Άρτεμις Σκουτάρη. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν ο δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, ο οικονομολόγος Κώστας Παναγάκης και ο επίσης οικονομολόγος Άγγελος Λέντης.

Επίσης ανακοινώθηκε η συγκρότηση οκτώ ομάδων πρωτοβουλίας που έχουν την ευθύνη της οργανωτικής ανάπτυξης του κόμματος στις περιοχές τους και την πληροφόρηση των στελεχών του κινήματος για ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα και καθημερινότητας των τοπικών κοινωνικών.

Οι ομάδες πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν αφορούν τις εξής περιοχές: Δήμος Βόλου, Δήμος Κομοτηνής, Δήμος Κέρκυρας, Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Δήμος Πετρούπολης, Δήμος Μαρκόπουλου, Δήμος Σαρωνικού, Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης και Δήμος Αγίου Δημητρίου.
Produced by