12
ΙΑΝ

Δύο πρωτοβουλίες από την Ντόρα


Θέμα σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον τομέα της Υγείας θέτει με επιστολή που θα στείλει σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αφορμή για το αίτημα αυτό στην πρόεδρο της Δημοκρατικής συμμαχίας έδωσε όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ οι σχετικές καταγγελίες του υπουργού υγείας κ. Α. Λοβέρδου.
 
Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανακοίνωσε πως ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα καταθέσει εκ μέρους του κόμματος τροπολογία που θα ζητά τη διεξαγωγή δίκης ανεξαρτήτως διαγραφής για πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε ύποπτες υποθέσεις. Αναφερόμενη στο αίτημα της για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής επεσήμανε πως "οφείλουμε να εξετάσουμε τί έγινε τα τελευταία δέκα χρόνια στον τομέα της υγείας", δίνοντας έμφαση στο χώρο των αναθέσεων.

"Ο λαός πρέπει να πάρει έστω ένα μέρος των χρημάτων του πίσω" δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη επισημαίνοντας πως στην επιστολή της θα τονίζει πως οι πολιτικοί πρέπει επιτέλους να κοιτάνε τον κόσμο στα μάτια και να αποδείξουν πως δεν ισχύει το "κάνω τα στραβά μάτια για τους κολλητούς μου". Η κα Μπακογιαννη τόνισε πως τα μεγάλα κόμματα κάνουν μεγάλο λάθος να ρίχνει το ένα στο άλλο τις ευθύνες, ξεκαθαρίζοντας πως όποιος φταίει πρέπει να πληρώσει, γιατί αλλιώς όπως είπε "αν συνεχίσουμε έτσι το δημόσιο αίσθημα θα αμφισβητήσει την ίδια τη δημοκρατία".

Produced by