14
ΙΑΝ

Με τον Μισέλ Μπαρνιέ συναντήθηκε ο Α. Σαμαράς


Με τον Ευρωπαίο επίτροπο, αρμόδιο για την εσωτερική αγορά, Μισέλ Μπαρνιέ , συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ .

Ο Αντώνης Σαμαράς , παρουσίασε στον κ.Μπαρνιέ τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας πως το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και πως χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα, που να οδηγούν στην ανάπτυξη.

"Συζητήσαμε για την εσωτερική αγορά στην Ευρώπη και για το δικό μας πρόβλημα", δήλωσε ο κ.Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά πως "η κρίση αυτή απέδειξε ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και δεν ήταν λύση. Μόνη οδός για να βγούμε από την κρίση μια ώρα αρχύτερα, είναι η οδός της ανάπτυξης".

Ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε την ανεργία στη χώρα μας "τεράστιο βραχνά", υπογραμμίζοντας πως δύο στα πέντε μαγαζιά έχουν κλείσει.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ήταν παρόντες ο νέος εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης , ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μηταράκης, και η ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαριέττα Γιαννάκου.

Produced by