27
ΙΑΝ

«Βόμβες» Σαλαγιάννη για τη λειτουργία κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ


Προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου , καθώς ένα μόλις 24ωρο μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ , κατά την οποία τοποθετήθηκαν πολλοί βουλευτές, γεγονός που θεωρήθηκε από την ηγεσία του κόμματος ότι θα συνέβαλε στην εκτόνωση της έντασης στο εσωτερικό του Κινήματος, ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης, με συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ 99,5» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι δεν παρουσίασε την αληθινή κατάσταση της οικονομίας προεκλογικά και προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος, στην προσπάθεια να σωθεί η οικονομία, «να περάσουμε πάνω από μία εκατόμβη», όπου τα θύματα θα είναι το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας.

Από τα πυρά του βουλευτή δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τον οποίο είπε ότι «μπορεί να είμαστε ικανοί να ξεπληρώσουμε τους δανειστές μας, αλλά να μην είμαστε ικανοί να στεριώσουμε μία κοινωνία που θα μπορεί να έχει δικαιοσύνη».

Ο κ. Σαλαγιάννης άφησε αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το κόμμα δεν λειτουργεί πουθενά! Πού είναι το κόμμα σε αυτή την κρίσιμη ιστορική φάση;». Συμπλήρωσε, δε, ότι το ίδιο συμβαίνει τόσο στη Βουλή όσο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, τονίζοντας: «Είναι λειψή η συναπόφαση και η διαβούλευση».

Ο βουλευτής έχει μπει στο μικροσκόπιο του Μαξίμου και της Ιπποκράτους, ενώ δεν λείπουν και οι φωνές που ζητούν από τον Γιώργο Παπανδρέου δυναμική αντίδραση, προτού το κλίμα αυτό γενικευτεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Produced by