31
ΙΑΝ

Δριμύτατη επίθεση Παναγιωτακόπουλου κατά Λοβέρδου


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, στα όσα είπε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» σχετικά με τις «ρίζες» της κρίσης στη δεκαετία του ’80 και τις πολιτικές των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και με φαινόμενα αντιπολιτευτικής δημαγωγίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος επιτέθηκε ευθέως κατά του υπουργού, σχολιάζοντας ότι «η μόνη δικαιολογία για όσους ανακαλύπτουν ότι η αρχή της χρεοκοπίας της χώρας βρίσκεται στην δεκαετία του ‘80, είναι ότι τότε δεν ασχολούνταν με την πολιτική , αλλά με την επαγγελματική τους ανέλιξη». Επίσης, «φωτογράφισε» τον κ. Λοβέρδο ως ένα από τα στελέχη που «η καθημερινή προσπάθεια τους για την καλλιέργεια του προσωπικού τους προφίλ είναι σημαντικότερη προτεραιότητα από την προσφορά στον τόπο και την κυβέρνηση».

Τέλος, ο πάλαι ποτέ «συγκεντρωσιάρχης» του Ανδρέα Παπανδρέου επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας και για το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει, τονίζοντας ότι με αυτό «η Υγεία εμπορευματοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ιδιωτικών συμφερόντων».

Produced by