01
ΦΕΒ

Ετοιμάζει μηνύσεις ο Π. Δούκας για το Βατοπέδι


«Μπακαλόχαρτο» χαρακτήρισε ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας το πόρισμα της Προανακριτικής για το Βατοπέδι, με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5», με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να κινηθεί νομικά κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν τόσο στην Εξεταστική όσο και στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο.

Όπως είπε ο κ. Δούκας, σκοπεύει να προσφύγει κατά των προέδρων των επιτροπών, αφού εκτιμά ότι «αυτοί που έκαναν αυτές τις αθλιότητες πρέπει να λογοδοτήσουν». Έκανε μάλιστα λόγο για «απίθανα ψέματα» και «παραβάσεις του Συντάγματος» στη διερεύνηση της υπόθεσης του Βατοπεδίου.

Πάντως ο κ. Δούκας επιχείρησε να ρίξει γέφυρες στην ηγεσία της Ν.Δ., επισημαίνοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη στάση του κόμματος απέναντι του την περίοδο του Αντώνη Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι θεωρεί πως γι’ αυτόν η πόρτα της Ν.Δ. είναι ανοιχτή, αν και σε ερώτηση για το εάν θα επιστρέψει στην ενεργό πολιτική είπε ότι θα το εξετάσει, καθώς αυτή την ώρα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Produced by