07
ΦΕΒ

«H Kυβέρνηση θα καταφύγει σε εκλογές»


«H Kυβέρνηση θα αναγκαστεί από τα αδιέξοδά της να καταφύγει σε εκλογές » δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος απάντησε στην ερώτηση της ημέρας από το ΧΡΗΜΑ Online.

Κύριε Ντινόπουλε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. είπε ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο. Γιατί ευθέως η ΝΔ δεν ζητάει εκλογές;

Η απάντηση του βουλευτή:

Γιατί απλούστατα η ΝΔ δεν ασκεί τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση που άσκησε το ΠΑΣΟΚ . Δηλαδή πώς να ζητήσει εκλογές αφού δεν μπορεί να τις επιβάλλει! Και μου δίνετε την ευκαιρία να αναδείξω ένα ακόμα από τα χοντροειδέστατα ψέματα της Κυβέρνησης. Μας κατηγορούν ότι το 2009 δήθεν δραπετεύσαμε γιατί καταφύγαμε δήθεν στις εκλογές του Οκτωβρίου. Μην ξεχνάτε όμως ότι τότε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, μπορούσε να επιβάλλει εκλογές! Γιατί απλούστατα θα χρησιμοποιήσει την εκλογή του Κάρολου Παπούλια για να προκαλέσει εκβιάζοντας εκλογές. Τώρα όμως εμείς δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα. Άρα τί να ζητήσουμε εκλογές!
Αυτή η Κυβέρνηση κατάφερε να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια χώρα υπό εκκαθάριση. Την αντιμετωπίζει όχι ως ανεξάρτητο κράτος αλλά ως μια νομαρχία της Ε.Ε. Με τον «Καλλικράτη» κατάργησαν τις Νομαρχίες της Ελλάδας και κάνανε την ίδια την Ελλάδα «Νομαρχία». Για να επανέλθουμε στις εκλογές νομίζω ότι αυτή η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί από τα αδιέξοδά της να καταφύγει σε αυτές. Δηλαδή στην ουσία θα πέσει. Κι αν θέλετε την πρόβλεψή μου τις εκλογές θα τις κερδίσει η Ν.Δ.

Χριστίνα Χρήστου


Produced by