08
ΦΕΒ

Έκκληση Ντόρας για εκτόνωση της έντασης στην Υγεία


Με τα Δ.Σ. των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς συναντήθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις του κατά του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία και τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις τους.

Η κα Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση προς τους γιατρούς να μην κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, σημειώνοντας ότι «εικόνες όπως αυτές της κατάληψης και της ταλαιπωρίας του κόσμου, είναι πράγματι εικόνες που πρέπει να μας προβληματίσουν. Δεν νομίζω ότι τιμούν ούτε τους ίδιους τους γιατρούς».

Παράλληλα, η κα Μπακογιάννη επανέλαβε τη θέση της ΔΗ.ΣΥ. ότι «η κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με το μεγάλο πάρτι της Υγείας, αντί να χτυπήσει τη διαφθορά και να μειώσει με αυτόν τον τρόπο το κόστος, προχωρεί σε ένα νομοσχέδιο γεμάτο ασάφειες, με ατελείωτα Προεδρικά Διατάγματα, ένα νομοσχέδιο που δεν δίνει λύση στα πραγματικά προβλήματα των ασφαλισμένων σήμερα».

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η ίδια και οι βουλευτές του κόμματός της θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα «να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι με τέτοιες εμβαλλωματικές λύσεις, δεν αντιμετωπίζονται τα υπαρκτά προβλήματα στο χώρο της Υγείας».
Produced by