27
ΦΕΒ

Καρατζαφέρης: Η Γερμανία έχει υποχρεώσεις απέναντι στους λαούς της Ευρώπης


"Η Γερμανία πρέπει να καταλάβει ότι έχει υποχρεώσεις απέναντι στους λαούς της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε εμάς τους Έλληνες" δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης από τις Βίγλες Μεγαλοπόλεως Αρκαδίας όπου παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο των 212 εκτελεσθέντων πατριωτών από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.

«Η Γερμανία πρέπει να καταλάβει ότι έχει υποχρεώσεις απέναντι στους λαούς της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε εμάς τους Έλληνες. Και τότε μας καταπόνησαν και τώρα το κάνουν οικονομικά. Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν απογοητεύουν τον Ελληνικό λαό σε σχέση με εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγχουν τη ζωή μας. Μπορούμε και μόνοι μας».

Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Δρ Roland Michael Wegener ο οποίος κατέθεσε στεφάνι, ο Δήμαρχος της περιοχής και άλλοι επίσημοι.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι είναι χρέος μας να τιμούμε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους και έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. «Ίσως πρέπει να παραδειγματιστούμε από εκείνους τους μεγάλους Έλληνες, γιατί και σήμερα βρισκόμαστε κάτω από μία ιδιότυπη κατοχή, οικονομική αυτή τη φορά και πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να μπορέσουμε να βγούμε και αυτή τη φορά νικητές».

Produced by