01
ΜΑΡ

Ν.Δ.: Το ΛΑ.Ο.Σ. έχει ταυτίσει την πολιτική του ύπαρξη με το Μνημόνιο


Να βάλει τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών, περί παρασκηνιακών διεργασιών για τη συνεργασία Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ. επιχείρησε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.

Σε δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι «στην πιο επώδυνη οικονομική κρίση, που περνάει η Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να κυβερνήσει τη χώρα, εμπνέοντας την κοινωνία με τις θέσεις της. Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα άλλο κόμμα, που έχει ταυτίσει την πολιτική του ύπαρξη με την ψήφιση του Μνημονίου. Η Νέα Δημοκρατία αποβλέπει στο να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να απεμπλακεί από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα».
Είχε προηγηθεί χθες ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ., που ξεκαθάριζε ότι «ο ΛΑ.Ο.Σ., η μόνη ανερχόμενη πολιτική δύναμη, όπως καταγράφεται σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις, προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών συμπληρώνοντας τις λίστες με δοκιμασμένα στελέχη, αλλά και επιφανείς προσωπικότητες της κοινωνίας που τον έχουν προσεγγίσει. Είναι αυτονόητο ότι η δυναμική του ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει και θα καταγραφεί με τη δυναμική, αυτόνομη παρουσία του».

Ωστόσο, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη άφηνε και πάλι ανοιχτό «παράθυρο» για συνεργασίες, τονίζοντας ότι «εάν οι εκλογές μεταφερθούν στο απώτερο μέλλον και οι οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν ένα πολιτικό περιβάλλον εκτάκτου ανάγκης, η ευθύνη του ΛΑ.Ο.Σ. επιτάσσει να εξετάσει όλες τις πιθανές προσφερόμενες λύσεις, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Produced by