03
ΜΑΡ

Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ


Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ , Γιώργου Α. Παπανδρέου, συνέρχεται αύριο, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011, η 11η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Οι εργασίες της 11ης Συνόδου θα ξεκινήσουν με ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ αμέσως μετά θα μιλήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί για το ζήτημα του Ευρωομόλογου η κ. Βάσω Παπανδρέου.

Στην 11η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ πριν από τις τοποθετήσεις των μελών του οργάνου θα χαιρετίσει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Martin Schulz, ενώ μετά τις ομιλίες των μελών του ΕΣ θα χαιρετίσει ο κ. Poul Nyrup Rasmussen, πρώην πρωθυπουργός της Δανίας και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Θα ακολουθήσουν οι δευτερολογίες και η 11η Σύνοδος του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για την εκλογή τριών μελών του Πολιτικού Συμβουλίου τα οποία θα αντικαταστήσουν τα μέλη του οργάνου που έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις.

Οι κκ Martin Schulz και Poul Nyrup Rasmussen βρίσκονται στην Αθήνα, καθώς αύριο και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 11ης Συνόδου του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Α. Παπανδρέου και του Poul Nyrup Rasmussen στο Ζάππειο, στις 5 μμ, ενώ στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί δείπνο εργασίας στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι εργασίες της Συνόδου του ΕΣΚ θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 9 πμ ως τη 1 μμ στο Ζάππειο.

Produced by