08
ΜΑΡ

Σαμαράς: Επανεκκίνηση σε όλα!


Το μήνυμα για «επανεκκίνηση» της χώρας σε όλους τους τομείς έστειλε και πάλι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς , αυτή τη φορά από το εργοστάσιο «Μινέρβα», στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για να τιμήσει τη σημερινή Ημέρα της Γυναίκας, καθώς στο συγκεκριμένο εργοστάσιο εργάζονται 280 γυναίκες, που αποτελούν το 80% του συνόλου των εργαζομένων.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της επίσκεψης και την ενημέρωση που είχε από τις εκπροσώπους των εργαζομένων στο εργοστάσιο, ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Κανείς άλλος δεν γνωρίζει σήμερα καλύτερα από την εργαζόμενη γυναίκα το άγχος της δουλειάς ή το άγχος για δουλειά ή την ακρίβεια ή την ανασφάλεια για το μέλλον των παιδιών της, για το μέλλον του Τόπου μας.

Για αυτό το λόγο, σήμερα εδώ, από μία κατεξοχήν επιχείρηση της Βορείου Ελλάδος, που δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες, τιμούμε την Ημέρα της γυναίκας. Και παίρνουμε από την Ελληνίδα γυναίκα, την Ελληνίδα μάνα, την Ελληνίδα εργάτρια, δύναμη και αισιοδοξία. Για να μπορέσουμε να δώσουμε σ’ αυτό τον τόπο επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση σε όλα, σε όλους τους τομείς. Ώστε να μπορέσουμε να προλάβουμε αυτό που σήμερα ζητάει όλη η Ελλάδα: Ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δουλειάς για όλους, αλλά δουλειάς με πραγματική ανάπτυξη και πραγματική αξιοπρέπεια. Ώστε να υπάρχει η ελπίδα σε όλους τους Έλληνες ότι μπορούν να βγουν απ’ αυτό το σημερινό τέλμα».
Produced by