23
ΜΑΡ

ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτική σκευωρία με κυβερνητική κάλυψη»


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση, καθώς στον απόηχο των όσων συνέβησαν με την πρόσφατη επίθεση εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου, την οποία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απέδωσε ευθέως σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο ακόμα και για κίνδυνο δολοφονικής επίθεσης εναντίον του, αλλά και μετά τα πυρά άλλων στελεχών της κυβέρνησης εναντίον της Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σήμερα για «κυβερνητική κάλυψη» σε « πολιτική σκευωρία» σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε για το λόγο αυτό να πραγματοποιηθούν την 1η Απριλίου ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, και στις έδρες των άλλων δώδεκα περιφερειών της χώρας.

Ηγεσία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» οργανωμένο πολιτικό σχέδιο, που στόχο έχει την ενοχοποίηση του κόμματος για τις κοινωνικές αντιδράσεις, με παράλληλο «αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την κυβερνητική πολιτική».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε αποστάσεις από τα φαινόμενα βίας, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε δηλώσεις μετάνοιας για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του λαού».

Produced by