15
ΑΠΡ

Κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση κατά Λοβέρδου


Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ , καταγγέλοντας σε ανακοίνωσή του ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ και το κόμμα του είναι πίσω όσα συνέβησαν σε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στους Αγίους Αναργύρους.

Έδρασαν οι δήθεν "γνωστοί - άγνωστοι", επισημαίνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: "Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες»".

Επιπλέον τονίζει ότι τώρα οι μάσκες έπεσαν και οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα. Συγκεκριμένα καταγγέλει ότι πρόκειται για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχό στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου.

"Ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος. Ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη", καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Απάντηση του ΣΥΝ στο ΠΑΣΟΚ

Ο Συνασπισμός με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς με ασύστολα ψεύδη, επιτίθεται προσωπικά στον Πρόεδρο του Συνασπισμού και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις που η ίδια η πραγματικότητα, αλλά και η εικόνα της κάμερας, τη διαψεύδει», απαντώντας στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια εις βάρος του κ. Λοβέρδου απόψε στους Αγίους Αναργύρους.

«Για άλλη μια φορά - ελπίζουμε τελευταία - τους γνωρίζουμε ότι η πολιτική τους υποκινεί την κοινωνική διαμαρτυρία και τα κόλπα τους δεν πιάνουν», αναφέρει ο ΣΥΝ στην ανακοίνωσή του και τονίζει ότι ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά προσανατολισμένοι ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, είναι υπέρ των μαζικών, ειρηνικών, μαχητικών αγώνων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κινημάτων αντίστασης και αλληλεγγύης.

«Για την πολιτική μας δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που χρησιμοποιούν βία, πλήττουν τη δημοκρατία, επιτίθενται στα δημοκρατικά δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσια περιουσία ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Και αυτοί έχουν όνομα. Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», καταλήγει ο ΣΥΝ στην ανακοίνωσή του.

Produced by