15
ΑΠΡ

Πλήρης στήριξη Σαμαρά σε Ψωμιάδη


Σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στα σενάρια και τη φημολογία των τελευταίων ημερών, σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις και τη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Ν.Δ., μετά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε σήμερα την απόλυτη στήριξη του ίδιου και της Ν.Δ. στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προτού ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναχωρήσει για τη διήμερη περιοδεία του στη Θράκη.

«Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν. Μιλήσαμε, όμως, και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες γενικότερα»,τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση ο κ. Σαμαράς.
Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., αλλά και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά, «γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου. Συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση», ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στη φημολογία για τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ν.Δ., τονίζοντας ότι «όπως έχω δηλώσει και εγώ, είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς».

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι λίγο πριν από τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, ο Π. Ψωμιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter», ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας νέου κόμματος από τον ίδιο, σχολιάζοντας με νόημα ότι «είναι Σαρακοστή και τα δαιμόνια οργιάζουν», για τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν.
Produced by