αστέρια

Η Μαριέττα Φαφούτη, μαζί με το οκταμελές της συγκρότημα, σας προσκαλεί να γιορτάσετε την Πρωτομαγιά με ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτυ κάτω από τα αστέρια, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.

Το Star Academy of Greece, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όποια χώρα έχει προβληθεί, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Πέμπτη 16/03/2017 στις 21:00 από την τηλεόραση του ΕPSILON.

Το πιο καυτό σόου της Αργεντινής μετά από sold out παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, τη Βαρκελώνη, το Χονγκ Κονγκ, το Αμβούργο, το Σύδνεϋ και το West End του Λονδίνου έρχεται με τη νέα του παράσταση «Φλόγες Πάθους» στο Παλλάς στις 4 και 5 Μαρτίου.

Η αρχή της εμφάνισής της, ήταν ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους εκείνους που επηρεάζονται από τις πρόσφατες πολιτικές μεταβολές.

Τον κ. Παυλόπουλο θα προσφωνήσει ο δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης και θα ακολουθήσει αντιφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το κατακόκκινο ρόδι δεν είναι απλά ένα φρούτο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπερτροφή», σημειώνεται στη ιστοσελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Αστερία Σταματάκη, διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

Άρθρα
Produced by