βιασμος, αρπαγη, ανηλικος

Εξοργίζει το περιστατικό της ταυτόχρονης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω Facebook σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή από τον Βόλο, από έναν 18χρονο κάτοικο Λάρισας και έναν 45χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από την Πτολεμαΐδα που μάλιστα προγραμμάτιζαν να συναντήσουν το ανήλικο παιδί!

Ιδιαίτερα υψηλοί τόνοι επικράτησαν την Παρασκευή στη Βουλή κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης του υπουργού Δικαιοσύνης με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκο Μίχο.

Την έκδοση τριών από τους Τούρκους στρατιωτικούς που εισήλθαν στη χώρα με ελικόπτερο αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών. Το Συμβούλιο έκρινε ότι οι τρεις από τους οκτώ πρέπει να εκδοθούν για απόπειρα κατάληψης πολιτεύματος, απόπειρα παρακώλυσης συνεδρίασης του τουρκικού Κοινοβουλίου και για αρπαγή ελικοπτέρου.

Προφυλακιστέες κρίθηκαν η Παναγιώτα Ρούπα και η 25χρονη, οι οποίες οδηγήθηκαν νωρίτερα ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθούν για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Το δρόμο της Δικαιοσύνης θα πάρουν οι ασφαλισμένοι του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ) μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τα αποθεματικά 700 εκατ. ευρώ του ταμείου τους στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.

Άρθρα
Produced by