βολος

Εξοργίζει το περιστατικό της ταυτόχρονης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω Facebook σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή από τον Βόλο, από έναν 18χρονο κάτοικο Λάρισας και έναν 45χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από την Πτολεμαΐδα που μάλιστα προγραμμάτιζαν να συναντήσουν το ανήλικο παιδί!

Χωρίς νερό παραμένει ο Βόλος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μετά την πλήρη διακοπή της υδροδότησης από τη ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου, λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία.

Σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να δέχτηκε ένας 10χρονος μαθητής Δημοτικού Σχολείου από συμμαθητές του, μέσα στο σχολείο στην περιοχή του Βόλου.

Αστυνομική ταινία θύμισε η καταδίωξη αυτοκινήτου από αστυνομικές δυνάμεις στον Βόλο, οι οποίες κατάφεραν να συλλάβουν τον 42χρονο οδηγό στην περιοχή του Σέσκλου.

Στις 7.30 το απόγευμα, ο άτυχος Χ. Σ. , έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε και τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκδόθηκε η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), για την πλήρωση των προϋποθέσεων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συνελήφθη στον Βόλο ένας 36χρονος, επειδή έκλεβε κενά αποκόμματα ιατρικών συνταγών προκειμένου να παίρνει χάπια από φαρμακεία.

Άρθρα
Produced by