εικαστικα, εκθεση ζωγραφικης

Έως τις 3 Απριλίου φιλοξενείται στον πολυχώρο πολιτισμού "διέλευσις" η ατομική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του εικαστικού Γιάννη Μαραγκουδάκη.

Ο ρυθμός ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας πιθανόν να επιβραδυνθεί στο 6,5% φέτος και περαιτέρω στο 6,3% το 2018, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, αν και οι εξαγωγές αναμένεται να ενισχυθούν καθώς ενδυναμώνεται η παγκόσμια ζήτηση.

Η μείωση των κοινωνικών δαπανών και η υπερφορολόγηση έχουν οδηγήσει σε ακραίο σημείο τα νοικοκυριά, όπως προκύπτει από την έκθεση του ΙΝΕ.

Την Έκθεση Πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή για το έτος 2016 θα παραδώσει στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, ο Συντονιστής του Γραφείου, καθηγητής κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Το 2015, οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν συμφωνήσει να κατανείμουν σε άλλες χώρες μέλη 160.000 αιτούντες άσυλο, από την Ελλάδα και την Ιταλία, έως τον Σεπτέμβριο του 2017.

Θέμα της συνάντησης ήταν η πρόταση του κ. Μπακογιάννη να παραχωρηθεί η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (ΠΕΛ) στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η έκθεση με τη συλλογή των 25 φορεμάτων, ονομάζεται «Νταϊάνα, η ζωή της μέσα από τη μόδα», εγκαινιάζεται την Παρασκευή και συμπίπτει με την 20ή επέτειο του θανάτου της.

Σύμφωνα με έκθεση διαφάνειας που δημοσίευσε το Twitter, καταργήθηκαν συνολικά 376.890 λογαριασμοί κατά τους τελευταίους 6 μήνες του 2016

Πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών επισκεπτών βρίσκεται Ελλάδα, όπως προκύπτει, με τη λήξη της 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης Mediterranean Panorama.

Για πρώτη φορά στα χρονικά εκτίθεται ένα από τα έργα του Αδόλφου Χίτλερ σε έκθεση, την οποία διοργανώνει το Μουσείο του Σάλο στη Βόρεια Ιταλία. Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Μουσείο Τρέλας» και πέρα από πίνακες φιλοξενεί φωτογραφίες και γλυπτά.

Αποτελεί στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουμε τον κλάδο της αμπελουργίας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην έκθεση «Οινόραμα 2017».

Τρεις συνθέτες, μετά την περιήγησή τους σε μια υποθετική έκθεση ζωγραφικής με πληθώρα έργων από διάφορες εποχές, δημιουργούν συμφωνικά έργα σε μια συναυλία που πρέπει να δεις.

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Επένδυση", που έφερε την υπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, να έχει συντάξει "μυστική έκθεση για εναλλακτικές πηγές εξόφλησης των 6,3 δισ. ευρώ σε περίπτωση ναυαγίου των διαβουλεύσεων για την αξιολόγηση".

Άρθρα
Produced by