εικαστικα, εκθεση ζωγραφικης

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Καζακστάν στην Ελλάδα, Αλεξέι Βολκόφ, είχε σήμερα ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, η προθεσμία παρατείνεται προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τους υπόχρεους, λόγω εκκρεμών αιτήσεων ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ σχετικών με τις ως άνω δηλώσεις.

Μία ξεχωριστή έκθεση, με έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, πραγματοποιεί το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto, με την υποστήριξη της εταιρείας ELMIN BAUXITES Α.Ε., στην αίθουσα «Παλαιoί Φούρνοι», στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τα εγκαίνια της έκθεσης, με τίτλο «Lappas Award Miners» θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη παρουσία των καλλιτεχνών.

Έως τις 3 Απριλίου φιλοξενείται στον πολυχώρο πολιτισμού "διέλευσις" η ατομική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του εικαστικού Γιάννη Μαραγκουδάκη.

«Χαιρετίζουμε την αναθεώρηση των προβλέψεων του ΔΝΤ για τα πρωτογενή πλεονάσματα με βάση τη σημερινή έκθεσή του (Fiscal Monitor)», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης.

Κάθε Σαββατοκύριακο του Aπριλίου, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, φωτογραφία και μουσική.

Η πολιτική αβεβαιότητα προβλέπεται να διατηρηθεί το 2017. Αλλά συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η οικονομική ανάκαμψη, στηριζόμενη από την νομισματική πολιτική, θα συνεχιστεί», γράφει ο επικεφαλής της ΕΚΤ σε ετήσια έκθεση.

Κατά 35% μείωσε το εμπορικό έλλειμμα ο κλάδος τροφίμων και ποτών χάρη στις εξαγωγικές του δραστηριότητες, που συμβάλλουν ιδιαίτερα στην ανάκαμψη και στη θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, όπως προκύπτει από την 12η ετήσια έκθεση του Οργανισμού.

Ο αξιωματούχος αποκάλυψε πως διέρρευσε ευαίσθητες πληροφορίες για τα σχέδια της κεντρικής τράπεζας σε έκθεση της Medley Global Advisers το 2012.

Σύμφωνα με έκθεση διαφάνειας που δημοσίευσε το Twitter, καταργήθηκαν συνολικά 376.890 λογαριασμοί κατά τους τελευταίους 6 μήνες του 2016

Άρθρα
Produced by