εορταστική περίοδος

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών στον κλάδο του εμπορίου. Ένα σημαντικό κομμάτι των Ελλήνων καταναλωτών έχει εξοικειωθεί σε σημαντικό βαθμό με τη χρήση «πλαστικού χρήματος» κατά τις αγορές, όπως προκύπτει από νέα έρευνα της ΕΣΕΕ που δείχνει πως το 68% των πολιτών κάνει αγορές μέσω καρτών.

Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει σήμερα εγκαίρως το χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων για τους μαθητές του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ.EΦέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017.

Μια απίστευτη παραδοχή από μέρους της ελληνικής κυβέρνησης «έκρυβε» η επιστολή του έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, προς τους θεσμούς.

Μειωμένη αποδείχθηκε η κίνηση των εμπορικών καταστημάτων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΕΜΥ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Χρησιμοποιώντας την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και στα δημόσια μέσα μεταφοράς, η Telgraph κάνει ένα μικρό παραλληλισμό της Ελλάδας με τη Βενεζουέλα, υπογραμμίζοντας πως η χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους πολίτες αλλά κυρίως για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ούτε οι γιορτές των Χριστουγέννων βοήθηκαν τον εμπορικό κόσμο να πάρει έστω μία προσωρινή "ανάσα", παρόλο που οι προσφορές στα καταστήματα έδιναν και έπαιρναν.

Άρθρα
Produced by