ηλεκτρική ενέργεια

Ο κ. Πιτσιόρλας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εξωτερικών Βιντσέντζο Αμέντολα, αλλά και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του εθνικού φορέα για την ηλεκτρική ενέργεια, ENEL Group, Φραντσέσκο Σταράτσε.

Ο υφυπουργός θα επισκεφθεί την Ρώμη, την Μπολόνια, την Βενετία και το Μιλάνο και θα έχει επαφές με εκπροσώπους κρατικών φορέων και επιχειρήσεων.

Η εταιρεία από το 2018 θα διαθέτει στους υφιστάμενους πελάτες φυσικού αερίου και ηλεκτρική ενέργεια, ανταγωνιζόμενη τη ΔΕΗ και τους λοιπούς εναλλακτικούς παρόχους.

Έπειτα από την τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο που κόστισε τη ζωή σε 4 άτομα – μεταξύ των οποίων και ο δράστης – και προκάλεσε δεκάδες τραυματίες.

Όπως σημειώνεται, «η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και στέκεται στο πλευρό της Κυβέρνησης και του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου»

Σύμφωνα με έκθεση διαφάνειας που δημοσίευσε το Twitter, καταργήθηκαν συνολικά 376.890 λογαριασμοί κατά τους τελευταίους 6 μήνες του 2016

«Η Ελλάδα είναι πόλος σταθερότητας , είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε θέματα ασφάλειας και με μεγαλύτερη ησυχία, παρά τα προβλήματα μας», τόνισε

Άρθρα
Produced by