ηλεκτρικό ρεύμα

Στα διόδια των Μαλγάρων αυξημένη είναι η κίνηση στα ταμεία των διοδίων στο ρεύμα εισόδου (προς Θεσσαλονίκη), ωστόσο δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης.

«Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα των αγροτών και θέλουμε να δώσουμε λύση, με βάση, όμως, τις δυνατότητες της οικονομίας μας και τις δεσμεύσεις της χώρας μας», δηλώνει ο κ. Αποστόλου.

Μετά πολλών εμποδίων οι μετακινήσεις και οι μεταφορές στη χώρα, ακυρώσεις πτήσεων και σιδηροδρομικών δρομολογίων λόγω της κακοκαιρίας.

Σκοπός των αυξημένων μέτρων είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας.

H απαγόρευση θα ισχύσει από τον κόμβο Κλειδίου Ημαθίας, έως τον κόμβο Μεθώνης - Αγαθούπολης Πιερίας, από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τη νέα σειρά προϊόντων ELPEDISON protect για νοικοκυριά και επαγγελματίες λανσάρει στην αγορά η ELPEDISON σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ.

Τρακτέρ και αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας απέκλεισαν μετά τις 14:30 και για δύο ώρες τα Τέμπη, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 13:00 τα τρακτέρ ξεκίνησαν από τη Νίκαια της Λάρισας, συνοδεία αυτοκινητοπομπής.

Μετά την απόφαση των αγροτών από το μπλόκο του Πλατυκάμπου να παρατάξουν τα τρακτέρ και να αποκλείσουν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης σε τροχαίο στο 24ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, στο ρεύμα προς Πύργο.

Άρθρα
Produced by