ηλεκτρικό ρεύμα

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου θα ισχύσει κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 του μηνός.

Τα ΕΛΤΑ, εκμεταλλευόμενα το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων τους, θα προσφέρουν μεγάλη ελάφρυνση της δαπάνης για το ηλεκτρικό ρεύμα για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ολιγόωρες νυχτερινές διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας, την Δευτέρα 20/03 και την Τρίτη 21/03 από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί.

Με τον καιρό να έχει «γυρίσει» ξαφνικά, παρουσιάζοντας ραγδαία επιδείνωση, με ισχυρές βροχοπτώσεις, επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα, οι οποίοι έχουν «μπλοκάρει» στις εθνικές οδούς Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου, όπου η κίνηση είναι αυξημένη, ενώ στην Ιονία Οδό σημειώνεται μποτιλιάρισμα έξι χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, στην περιοχή της Κορινθίας, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Πάτρα, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό.

Άρθρα
Produced by