ηρακλειο

Το θέμα της ένταξης του Μινωικού Πολιτισμού και της Σπιναλόγκα στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco τέθηκε στο πλαίσιο διεθνούς συνάντησης της επικουρικής επιτροπής σύμβασης της Unesco που πραγματοποιείται στην Κρήτη, με τη συμμετοχή 35 συνέδρων από 18 χώρες.

Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Με αλυσίδες τα οχήματα στα Καλάβρυτα.

"Ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από τη μέχρι τώρα πορεία των κρατήσεων και τη συμμετοχή του ομίλου στις πρώτες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το 2017".

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τους εργαζόμενους της επιχείρησης, όταν σήμερα το πρωί ξεκίνησαν να δουλέψουν, διαπιστώνοντας ότι τα οχήματά τους δεν έχουν πετρέλαιο.

Τουλάχιστον 16 σπίτια είχε διαρρήξει στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου 18χρονος Έλληνας από τις 5 Μαΐου του 2015 έως πριν από λίγες ημέρες, ενώ είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρει!

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Οι αγρότες της ανατολικής Κρήτης συγκεντρώθηκαν το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβιβάσθηκαν με αγωνιστική διάθεση

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να έλθουν στην Κρήτη οι πρώτοι πρόσφυγες, που θα φιλοξενηθούν στο νησί, όπως έγινε γνωστό κατά την σημερινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης.

Άρθρα
Produced by