θασος, οικονομικη ενισχυση, πυρκαγιες, κουρουμπλης

Παρά την ενίσχυση των ποσοστών που καταγράφει η ακροδεξιά πολιτικός, παραμένει πάλι αρκετά πίσω από τον κεντρώο υποψήφιο για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

"Ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από τη μέχρι τώρα πορεία των κρατήσεων και τη συμμετοχή του ομίλου στις πρώτες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το 2017".

Ο Οργανισμός διατήρησε σταθερές τις προβλέψεις του για τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, επισημαίνοντας ωστόσο τους κινδύνους με τις οποίες είναι αντιμέτωπες.

Στην ανάκληση 1 εκατ. καινούριων μοντέλων Mercedes - Benz που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο λόγω του κινδύνου ανάφλεξης θα προχωρήσει η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα οχήματα αυτά.

Το αεροπλάνο, τύπου Cessna 310, συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το δημοτικό αεροδρόμιο του Ρίβερσαϊντ, 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.

Το Μεξικό δεν χρειάζεται οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ, διεμήνυσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μιγκέλ Άνχελ Οσόριο Τσονγκ, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη σύνταξη μιας αναφοράς για τη βοήθεια που έχει παράσχει η χώρα του στη γείτονά της τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Πάντοτε προσπαθούν οι δανειστές να εξασφαλίσουν τα νώτα τους. Πάντοτε το έκαναν και πάντα θα το κάνουν», τονίζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις Σαπέν, ότι το ΔΝΤ ζητεί και τη συναίνεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως προς το πακέτο Τόμσεν.

H έκθεση αναφέρει ότι το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) της Ελλάδας είναι περίπου 50% χαμηλότερο από τις χώρες του ΟΟΣΑ με τις καλύτερες επιδόσεις

Η κυβέρνηση έκανε πολιτική διαπραγμάτευση και για πρώτη φορά δέχεται παράλληλα μέτρα ώστε να σταματήσει η λιτότητα και να προχωρήσει η χώρα, ανέφερε.

H οικονομική κρίση της Ελλάδας αποτελεί κατά κύριο λόγο πρόβλημα της Ευρώπης, δήλωσε σε συνέντευξη του ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν.

Δεν λειτουργεί από σήμερα το πρωί η Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου, καθώς οι αγρότες, που, από χθες το μεσημέρι, κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους από τη νότια Ρόδο στο κέντρο της πόλης μας, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Άρθρα
Produced by