θεσσαλία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την Πέμπτη, προειδοποιώντας ότι έρχεται νέο κύμα χιονιά στη βόρεια και ανατολική χώρα και πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Οι έντονες χιονοπτώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και για την Τρίτη, με τον χιονιά να συνοδεύεται από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα σημειωθεί για την Τρίτη, χωρίς να λείψουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους.

Την παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ για το "Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών"

Όπως επεσήμανε, «αδικούμε τον εαυτό μας και τις προσπάθειες της ελληνικής κοινωνίας εάν σταματήσουμε τώρα. Για να επιστρέψουμε σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, πέρα από το κλείσιμο ενός ακόμη κύκλου αναταράξεων γύρω από την αξιολόγηση, υπάρχουν δύο ακόμη σοβαρές προϋποθέσεις».

Εκ νέου αντιμέτωπες με εντονότατα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας πολλές από τις περιοχές της Ελλάδας, με την κακοκαιρία να κάνει ξανά την εμφάνιση της μετά από ένα «διάλειμμα» μερικών ημερών.

Αντιμέτωποι με εντονότατα καιρικά φαινόμενα θα βρεθούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει από την Πέμπτη το σύνολο της χώρας, όπως σημειώνεται σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Στα "λευκά" αναμένεται να ντυθεί εντός των επόμενων ωρών ακόμα και η Αττική, καθώς έρχεται "κύμα" ιστορικού χιονιά. Οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με πολικές θερμοκρασίες, έντονες χιονοπτώσεις, ακόμα και εντός των μεγάλων πόλεων, καθώς και τρελά μποφόρ! Η κακοκαιρία θα κάνει την εμφάνισή της από τα ξημερώματα Τετάρτης και θα υποχωρήσει σταδιακά από αργά το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής.

Άρθρα
Produced by