θεσσαλία

Υποχωρεί η καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Βροχερό αναμένεται το σκηνικό του καιρού για το ξεκίνημα της εβδομάδας, με βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ειδικότερα,

Ανοιξιάτικος ο καιρός για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός για τη Δευτέρα, σε μια εβδομάδα που αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας για τις επόμενες μέρες. Ειδικότερα,

Η επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο και μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες θα κάνουν εκ νέου αισθητή την παρουσία τους, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Το πάρκο θα αποτελεί καταφύγιο για δύο αιλουροειδή ενδημικά στην περιοχή που απειλούνται με εξαφάνιση, τη λεοπάρδαλη Αμούρ και την τίγρη της Σιβηρίας, γνωστή επίσης ως τίγρη Αμούρ.

Άρθρα
Produced by