ιβανκα τραμπ, ντοναλντ τραμπ

Τις απειλές, οι οποίες αποδείχθηκαν φάρσες, δέχθηκαν κέντρα στη Βόρεια Καρολίνα, το Ντέλαγουερ, την Αλαμπάμα, την Πενσιλβάνια, το Νιου Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη, την Φλόριντα και την Ιντιάνα, σύμφωνα με το NBC News.

Διαδηλώσεις σε πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ οργανώνουν αυτήν την εβδομάδα οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, εν μέρει ως απάντηση στις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει κατά του Αμερικανού προέδρου μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας Τομ Πέρεζ εξελέγη στην ηγεσία του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος. Αποστολή του: να ανασυγκροτήσει το κόμμα και να αντιμετωπίσει την "πρόκληση" Τραμπ.

Ο Ντουκ, 66 ετών, είχε αποτύχει να αναδειχθεί σε διάφορα πολιτικά αξιώματα για τα οποία είχε θέσει υποψηφιότητα τις δεκαετίες του 1980 και του 1990

Νέα ένταση προκλήθηκε στις σχέσεις ΗΠΑ-Μεξικού, λίγες μόλις ώρες προτού ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ επισκεφθούν τη χώρα.

Να καταστήσει την αμερικανική κυβέρνηση πιο ευέλικτη και πιο υπεύθυνη σχεδιάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Οι αρχές εκκένωσαν πολλά εβραϊκά κέντρα χθες μετά τις απειλές που διατυπώθηκαν εναντίον τους για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Το Μεξικό δεν χρειάζεται οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ, διεμήνυσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μιγκέλ Άνχελ Οσόριο Τσονγκ, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε τη σύνταξη μιας αναφοράς για τη βοήθεια που έχει παράσχει η χώρα του στη γείτονά της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Απόρρητες πληροφορίες δίνονται στα ΜΜΕ, γεγονός που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ. ΒΡΕΙΤΕ (ΤΟΥΣ) ΤΩΡΑ» έγραψε σε δύο μηνύματα που ανήρτησε το πρωί στο Twitter.

Οι δύο «σιδηρές κυρίες» βρίσκονται μπροστά στην αβεβαιότητα που προκαλεί στις σχέσεις ΔΝΤ - Ευρωζώνης ο Αμερικανός πρόεδρος και στις ανησυχίες για τις ομοσπονδιακές εκλογές της Γερμανίας το Σεπτέμβριο.

Ψυχραιμία συστήνει απέναντι στα σχέδια της κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ο αξιωματούχος του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον.

Άρθρα
Produced by