κιμ καρντασιαν, διαζυγιο

Το διαζύγιο πρέπει πάντα να βγαίνει σε βάρος του μέλους του ζευγαριού που απατά πρώτο, αποφάνθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας, δίνοντας τέλος στη μαραθώνια δικαστική διαμάχη δύο πρώην συντρόφων για τα δικαστικά έξοδα και την καταβολή διατροφής.

Πόσταρε στο προφίλ της στο twitter μια φωτό με τις επίσημες στατιστικές για τα εγκλήματα που διαπράττουν μετανάστες, τζιχαντιστές και γενικώς ισλαμιστές, έναντι των αμερικανών πολιτών...

Παρόλο που η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σχεδόν καθημερινά νέες ειδήσεις και δημοσιεύματα έρχονται στο φως!

Μετά την επίθεση που δέχθηκε στις αρχές Οκτωβρίου όταν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στην σουίτα της στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και απείχε και από τα social media.

Από τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη που η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας από 5 άνδρες στο Παρίσι, κυκλοφορούσε πολύ έντονα η φήμη πως εκείνη και ο Κάνιε Ουέστ βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, μιας και μετά τις ατυχίες έχασε ο ένας την εμπιστοσύνη του στον άλλο.

Λίγες ημέρες μετά την κοινή απόφαση ότι στο εξής ό,τι αφορά στο διαζύγιό τους δεν θα δημοσιεύεται, προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους, δημοσίευμα περιοδικού κάνει αναφορά για μια... μάχη που κέρδισε ο Μπραντ Πιτ έναντι της Αντζελίνα Τζολί.

Ενώ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου τα ταμπλόιντς ήθελαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν να είναι το πρώτο επώνυμο διαζύγιο του 2017, στις αρχές Ιανουαρίου η Daily Star Λίβανου δημοσίευσε πως η Αμάλ και ο Κλούνεϊ θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και μάλιστα πως περιμένουν δίδυμα.

Δεν επιθυμεί να ξεπεραστεί η περίοδος των δύο ετών μετά την επίκληση του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση η βρετανική κυβέρνηση, όπως σημείωσε η εκπρόσωπος της Βρετανής πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι.

Άρθρα
Produced by