ακησ πετρεζικησ

Τέταρτο "όχι" είπε η ελληνική Δικαιοσύνη στην αποφυλάκιση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορος του πρώην υπουργού Λ. Κοτσαλής, αναφέρεται ότι σήμερα μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού και εξέτασε τον κρατούμενο ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ.Κλωνάρης.

Τις θέσεις του ΣΕΒ για τις συλλογικές συμβάσεις, την υποχρεωτική διαιτησία, τον κατώτατο μισθό και το φορολογικό αποσαφηνίζει ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου, 'Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε προς το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Μπορεί να νόμιζαν ότι είναι "αμόλυντοι". Μετά τον Καλογρίτσα και τον Σπίρτζη ο τελευταίος που μπορεί «να κουνά το δάχτυλο» είναι ο Τσίπρας. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπροστά τους είναι "αγγελούδι"», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha 989, εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για τη διαπλοκή.

Στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ομόφωνη ήταν η άρνηση από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο τρίτο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Κατά των αποφάσεων της Δικαιοσύνης για τον ίδιο και την οικογένεια του τάχθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά την απολογία του στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την Πέμπτη.

Άρθρα
Produced by