απεργια

Τατιάνα Στεφανίδου: Πάσχα στη Χαλκίδα Η Τατιάνα Στεφανίδου πήγε για ψώνια στο Μαρούσι. Με αφορμή την απεργία των δημοσιογράφων βρήκε λίγο χρόνο να κάνει τα...

Το τέλος της απεργίας των δημοσιογράφων σηματοδοτεί και επισήμως η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η ΠΟΕΣΥ.

Tη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό, με απεργία διαρκείας σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ αυτομάτως με τη κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στη σημερινή συνεδρίασή του.

Νέα 48ωρη απεργία, σε χρόνο που θα καθορίσει η Εκτελεστική της Επιτροπή, αποφάσισε η ΓΣΕΕ, με τη Συνομοσπονδία να κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις υπογραμμίζοντας ότι "ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου η κυβέρνηση εγκαταλείψει τα μέτρα και τις πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία".

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται την Πέμπτη όλη η χώρα, με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα να βάζει 24ωρο «λουκέτο» στις υπηρεσίες του, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό, που μόλις υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς, θα «έρθει» προς ψήφιση στη Βουλή.

Στην 24ωρη απεργία της 7ης Απριλίου ημέρα Πέμπτη στο Δημόσιο θα συμμετέχει και το ΠΑΜΕ το οποίο θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10.30 το πρωί.

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα (04/02) η χώρα, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας των συνδικάτων ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό σύστημα. Συμμετοχή και των αγροτών...

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Κυριακή 8 Μαϊου, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Δεν θα υποδείξουμε εμείς στους εργαζόμενους τι θα κάνουν αλλά αυτή η σιωπή στην ενημέρωση νομίζω ότι είναι εις βάρος του ελληνικού λαού, τόνισε.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου για την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), με απόφαση της διοίκησής της.

Την απόφαση για κινητοποιήσεις διαρκείας ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων στην ενημέρωση, τα οποία προσήλθαν σήμερα σε κοινή...

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή τα εμπορικά λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ.

Με 24ωρη απεργία την Πέμπτη (7 Απριλίου) συνεχίζει η ΑΔΕΔΥ τις αντιδράσεις της ενάντια στην προωθούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Καλεί για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση της 7ης Απριλίου και προειδοποιεί για πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις.

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα (04/02) η χώρα, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας των συνδικάτων ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό σύστημα. Συμμετοχή και των αγροτών...

Άρθρα
Produced by