απεργια

«Η Απεργία» του Σεργκέι Αιζενστάιν, το πρώτο αριστούργημα, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία ενός από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών, θα προβληθεί απόψε με Συνοδεία Ζωντανής Μουσικής από το μοναδικό ντουέτο Opera Chaotique...

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης "γνωρίζει πολύ καλά τη χρονική συγκυρία που επιλέγει να τοποθετηθεί για το συνδικαλιστικό νόμο και το δικαίωμα στην απεργία".

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την Τρίτη 7 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής διαγωνισμού για νέους σταθμούς διοδίων, οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό ΑΕ, ζητώντας την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Οδού και την άμεση εγκατάσταση, εντός του 2017, καθολικού ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος διοδίων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΟΕΝΓΕ και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά.

Με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας προειδοποιούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο για πώληση μονάδων λιγνίτη της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της ΕΚ εκτίμησε ότι «οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, το φορτίο που θα σηκώσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, από τα σκληρά μέτρα θα οδηγήσει την χώρα σε κάλπες».

Άρθρα
Produced by