αποδειξεισ 2012

Οι φορείς της Χίου ζητούσαν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η από 8 Ιανουαρίου 2016 υπουργική απόφαση

Αφού έφυγε από την Τουρκία, «η μετάβαση του Τζαλίλοφ από εδώ προς τη Ρωσία ήταν εύκολη, φαίνεται πως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα», σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Αν και εξαρχής ήταν αρνητικά τα σχόλια για την εκλογή Τραμπ, ο ISIS υποστήριξε σήμερα ότι οι ΗΠΑ πνίγονται και «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο».

Στα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο WikiLeaks αναφέρεται πως η CIA χρησιμοποιούσε το προξενείο των ΗΠΑ στη Φραγκφούρτη ως ένα μείζον κέντρο επιχειρήσεων των χάκερ της.

Με νέα επικριτική στάση έναντι των πολιτικών της Τουρκίας ως προς την ελευθερία της έκφρασης επανέρχεται η ΕΕ στην... ανοιχτή κόντρα με την Άγκυρα.

Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δικαιούνται το αφορολόγητο -μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες- δεν θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να κρατούν τις αποδείξεις.

Κλείνει τα «παράθυρα» του νόμου, μέσω των οποίων έσωζαν τα «μαγαζιά» τους οι επιχειρηματίες, που πιάνονταν να φοροδιαφεύγουν, η κυβέρνηση και μάλιστα απειλώντας με «λουκέτα» κατά την πασχαλινή περίοδο.

Κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς Podemos ότι επιχειρεί να θέσει υπό έλεγχο τη δουλειά των δημοσιογράφων παρενοχλώντας τους, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μείωση του αφορολόγητου με πρόβλεψη για υψηλότερο αφορολόγητο όταν υπάρχουν παιδιά, παραμονή των τεκμηρίων και των υφιστάμενων φορολογικών κλιμακίων για μισθωτούς, συνταξιούχους αγρότες και επαγγελματίες για μια διετία, καθώς και έναν νέο φόρο περιουσίας στον οποίο θα εντάσσονται κινητά και ακίνητα, προαναγγέλλει η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Με τον όρο "εναλλακτικά γεγονότα" αναφερόταν στην έκφραση που χρησιμοποίησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ, μια από τις στενότερες συμβούλους του Τραμπ.

Άρθρα
Produced by