αποδειξεισ 2012

Στα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο WikiLeaks αναφέρεται πως η CIA χρησιμοποιούσε το προξενείο των ΗΠΑ στη Φραγκφούρτη ως ένα μείζον κέντρο επιχειρήσεων των χάκερ της.

Με νέα επικριτική στάση έναντι των πολιτικών της Τουρκίας ως προς την ελευθερία της έκφρασης επανέρχεται η ΕΕ στην... ανοιχτή κόντρα με την Άγκυρα.

Τα ενοίκια, οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και οι λογαριασμοί σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και συνδρομητικής τηλεόρασης, περιλαμβάνονται ενδεικτικά μεταξύ των δαπανών που θα εξαιρούνται από εκείνες που θα χτίζουν το αφορολόγητο μέσω του «πλαστικού χρήματος».

Στην προσαγωγή ενός 26χρονου τυνήσιου προχώρησε η γερμανική αστυνομία, για συμμετοχή στην επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Από την Κυριακή οι φορολογούμενοι έπρεπε να ξεκινήσουν να «χτίζουν» το αφορολόγητο όριο με πληρωμές μέσω καρτών και άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

Οι τράπεζες προτείνουν τη φορολόγηση των αναλήψεων μετρητών, ως ένα μέτρο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» σύμφωνα με το σκεπτικό των τραπεζών, «τα μετρητά διοχετεύονται σε μεγάλο βαθμό ή μπορούν να διοχετευθούν εύκολα, στη «μαύρη» οικονομία.Με το φόρο, θα μειωθούν οι αναλήψεις”.

Κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς Podemos ότι επιχειρεί να θέσει υπό έλεγχο τη δουλειά των δημοσιογράφων παρενοχλώντας τους, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μείωση του αφορολόγητου με πρόβλεψη για υψηλότερο αφορολόγητο όταν υπάρχουν παιδιά, παραμονή των τεκμηρίων και των υφιστάμενων φορολογικών κλιμακίων για μισθωτούς, συνταξιούχους αγρότες και επαγγελματίες για μια διετία, καθώς και έναν νέο φόρο περιουσίας στον οποίο θα εντάσσονται κινητά και ακίνητα, προαναγγέλλει η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Με τον όρο "εναλλακτικά γεγονότα" αναφερόταν στην έκφραση που χρησιμοποίησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ, μια από τις στενότερες συμβούλους του Τραμπ.

Σχετικά με την καταγγελία ότι έλαβε μεγάλα ποσά ως αμοιβή σαν κοινοβουλευτικός συνεργάτης του συζύγου της, χωρίς να έχει εργαστεί πραγματικά.

Τα ενοίκια, οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και οι λογαριασμοί σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και συνδρομητικής τηλεόρασης, περιλαμβάνονται ενδεικτικά μεταξύ των δαπανών που θα εξαιρούνται από εκείνες που θα χτίζουν το αφορολόγητο μέσω του "πλαστικού χρήματος".

Με μισοάδειες τσέπες υποδέχτηκαν το νέο έτος οι έμποροι, με εντελώς άδειες θα το αποχαιρετήσουν, καθώς, όπως οι ίδιοι τονίζουν, το 2017 σχεδόν το 60% των εισοδημάτων τους θα το "ακουμπήσουν" στους φόρους-φωτιά, που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών για τα αιτήματα των ΑμεΑ σχετικά με εξαίρεση τους από την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε πως τα άτομα με αναπηρία άνω του 80% εξαιρεθούν από το μέτρο.

Άρθρα
Produced by