ασεπ 2012

Μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου μπορούν οι υποψήφιοι για να υποβάλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ για 80 θέσεις στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ), σύμφωνα με την προκήρυξη 5Κ/2016 (ΦΕΚ 12/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένες στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ & Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή) οι γραπτές εξετάσεις για την πρόσληψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης ανά μουσική ειδίκευση του σχολικού έτους 2016 - 2017, ύστερα από τον έλεγχο των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ.

Στην πρόσληψη 3.750 αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών προχωράει εντός της ημέρας το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σε πέντε υπουργεία και εποτευόμενους φορείς τους κατανέμονται οι 1.720 επιτυχόντες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διενεργήθηκε το 1998, με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις ακριβείς ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ορκίστηκαν, παρουσία του προέδρου της Βουλής και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι νεοδιορισθέντες, τρεις αντιπρόεδροι και 24 σύμβουλοι του ΑΣΕΠ.

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, για διορισμό επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 8/1997 σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα πέντε υπουργείων.

Αναρτήθηκε σήµερα στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr, στην ενότητα «προγράµµατα κοινωφελούς χαρακτήρα 2016» ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων στο πρόγραµµα κοινωφελούς χαρακτήρα 2016 για 413 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς, ύστερα από σχετική απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕ∆ καθ. Μ. Καραµεσίνη.

Αιχμηρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση των πλαστών πτυχίων δίνει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε μακροσκελή ανακοίνωσή του.

Την κάλυψη 1.666 μόνιμων θέσεων σε νοσοκομεία και στον ΕΟΦ με σειρά προτεραιότητας, προωθεί το ΑΣΕΠ, καθώς εκδόθηκε η σχετική προκήρυξη 7Κ/2016 στο ΦΕΚ (14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ πρόκειται να γίνουν ώστε να προσληφθούν 1.196 μόνιμοι υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων σε υπηρεσίες του Δημοσίου

Την ελπίδα ότι "του χρόνου θα είμαστε καλύτερα και στη συνέχεια η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης θα περάσει και στην κερδοφορία" εξέφρασε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" ο επικεφαλής της εταιρείας, Χρήστος Ρώσσιος.

Νέα προθεσμία έως τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, αντί για αύριο Παρασκευή, δίνει το ΑΣΕΠ για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017.

Εκδόθηκε και καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ο Πίνακας Αποκλειομένων υποψηφίων του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 32 θέσεων μονίμων υπαλλήλων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Εκδόθηκαν και καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, για τον διορισμό 1.043 επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού 8/1997 κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), σε δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα.

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 6/2016 για την απασχόληση 2.500 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, διάρκειας οκτώ μηνών, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε δήμους και σε Υπηρεσίες Α' Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών.

Την «πάτησε» για άλλη μία φορά ο Νίκος Βούτσης με το ανοιχτό μικρόφωνο. Επιτέθηκε στο τέλος της διάσκεψης των προέδρων για τη σύνθεση του ΔΣ του ΑΣΕΠ, όταν ακούστηκε να λέει, χωρίς να ξέρει ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό, το εξής:

Παρεμβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «σάλο», που έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις με τα πλαστά πτυχία δημοσίων υπαλλήλων και τις εξετάσεις, που προωθεί ο Νίκος Φίλης εν μέσω θέρους, έτσι ώστε να υπάρξει νομιμότητα.

Άρθρα
Produced by