αθηνα οικονομακου βιογραφικο

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο κ. Σταϊνμάιερ θα φθάσει στην στην Αθήνα αύριο, Παρασκευή, στις 15:30 και θα μεταβεί στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνου.

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της documenta 14 στην Αθήνα, παρουσιάζοντας στο αίθριο του ισογείου το φωτεινό γλυπτό του Robert Wilson, ‘La Traviata’.

Το σχετικό ΦΕΚ έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Με το βλέμμα στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο αύριο Τρίτη στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες των μπλόκων του νομού, που οργανώνονται με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων.

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα (16 - 17 Ιανουαρίου) θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κυρηνάλιο μέγαρο.

Στις 5 Απριλίου ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 7 Απριλίου ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας. Ώθηση στις διαπραγματεύσεις και στα εθνικά μας θέματα.

Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Κλημεντίνη Διακομανώλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Έκτακτη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Αναστασιάδης, με τον πρόεδρο της Κύπρου να έρχεται για να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Άρθρα
Produced by