αθηνα οικονομακου βιογραφικο

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της documenta 14 στην Αθήνα, παρουσιάζοντας στο αίθριο του ισογείου το φωτεινό γλυπτό του Robert Wilson, ‘La Traviata’.

Το σχετικό ΦΕΚ έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Με το βλέμμα στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο αύριο Τρίτη στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες των μπλόκων του νομού, που οργανώνονται με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων.

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα (16 - 17 Ιανουαρίου) θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κυρηνάλιο μέγαρο.

Με τον νέο πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκης εν όψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη και Τετάρτη, 1 και 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

​Στην πέμπτη θέση των αγαπημένων αεροπορικών διαδρομών περιλαμβάνεται η γραμμή Αθήνα - Σαντορίνη για την Ryanair, όπως ανακοίνωσε η εταιρία την Τετάρτη.

Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Κλημεντίνη Διακομανώλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Έκτακτη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Αναστασιάδης, με τον πρόεδρο της Κύπρου να έρχεται για να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπεύθυνη για τη μεταναστευτική πολιτική, Σκα Κέλερ.

Σε ακυρώσεις πτήσεων προχωρά η Olympic Air, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, λόγω της απεργίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Άρθρα
Produced by