αθηνα οικονομακου βιογραφικο

Έκτακτη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Αναστασιάδης, με τον πρόεδρο της Κύπρου να έρχεται για να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπεύθυνη για τη μεταναστευτική πολιτική, Σκα Κέλερ.

Σε ακυρώσεις πτήσεων προχωρά η Olympic Air, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, λόγω της απεργίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Με το βλέμμα στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο αύριο Τρίτη στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες των μπλόκων του νομού, που οργανώνονται με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων.

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα (16 - 17 Ιανουαρίου) θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Κυρηνάλιο μέγαρο.

Με τον νέο πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκης εν όψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη και Τετάρτη, 1 και 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

​Στην πέμπτη θέση των αγαπημένων αεροπορικών διαδρομών περιλαμβάνεται η γραμμή Αθήνα - Σαντορίνη για την Ryanair, όπως ανακοίνωσε η εταιρία την Τετάρτη.

Άρθρα
Produced by