εξιτηριο σαμαρα

Σε αποτίμηση της πρωθυπουργίας του, καθώς και σε αποκαλυπτικές αναφορές για την τότε διαπραγμάτευση με τους εταίρους, προβαίνει ο κ. Αντ. Σαμαράς, μέσω συνέντευξης στην «Καθημερινή».

Βγήκε σήμερα, Τετάρτη από το το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ο Πάνος Καμμένος, όπως ήταν προγραμματισμένο, αφότου ο ίδιος υπεβλήθη σε επιτυχή αρθροσκοπική χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος του αριστερού ώμου.

"Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας που τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα, τα οποία του εμπιστεύθηκαν οι πολίτες και η Πολιτεία. Η θητεία του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν απολύτως επιτυχής και υποδειγματική" ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του στο Facebook για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Η Νέα Δημοκρατία προσβάλλει ευθέως τη Δικαιοσύνη και το σύνολο του δικαστικού κόσμου", τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Με τρεις κινήσεις ο Α. Σαμαράς μπορεί να αλλάξει το κλίμα υπέρ της Ελλάδας, σύμφωνα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs η οποία θεωρεί ότι η κατάσταση με τα δημοσιονομικά της χώρας δεν είναι τόσο άσχημη όσο θέλουν να παρουσιάζουν ορισμένοι αναλυτές.

Ο λαός πληρώνει ακριβά σήμερα τα λάθη και τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης Τσίπρα τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο Newpost.gr.

Εκτενή ανάλυση για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις ομοιότητες με την περίοδο που υπήρχε σε εξέλιξη διαπραγμάτευση και το 2014, δημοσιεύει η Wall Street Journal.

Η νίκη του Κυριάκου δεν θα είναι μόνο νίκη της ΝΔ, θα είναι η λύτρωση για τη χώρα. Αυτό τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας πριν απο λίγο σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι της Ξάνθης σε κεντρικό ξενοδοχείοτης πόλης.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει περισσότερες πιθανότητες να επανεκλεγεί απ' ό,τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με ένα μοντέλο του ομίλου Goldman Sachs για την πρόβλεψη εκλογικών αποτελεσμάτων, που βασίζεται στις οικονομικές επιδόσεις, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Εσπευσμένα στο Los Angeles επέστρεψε χθες το βράδυ ο Ashton Kutcher, μόλις μερικές ώρες από τη στιγμή που η Demi Moore πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Άρθρα
Produced by