ελτα

Από τον Μάρτιο του 2015, ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους ταχυδρομικών καταστημάτων και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Στόχος ενόπλων έγιναν δύο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο στους Αμπελόκηπους και το δεύτερο στον Λαγκαδά.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με στελέχη του ΥΠΟΙΚ να τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέα παράταση, καλώντας τους οδηγούς να διευθετήσουν τις πληρωμές τους εντός της ημέρας.

Καθορίστηκαν οι διαδικασίες είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.

Σημαντικές δυσκολίες καταγράφονται στη χρήση των συστημάτων ηλεκτρονικής πληρωμής POS. Όπως αναφέρει το «Έθνος», η ΕΥΔΑΠ αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα εξυπηρετεί κάρτες από το σύνολο των τραπεζών.

Το έκτακτο επίδομα προς του συνταξιούχους πιστώθηκε κανονικά σήμερα όπως είπε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος από τη Βουλή αλλά δεν το πήραν όλοι οι δικαιούχοι, όπως είπε στη επιτροπή ΔΕΚΟ του Κοινοβουλίου ο διοικητής Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) Θανάσης Μπακαλέξης.

Άρθρα
Produced by