eurobank e-banking

Η εκρηκτική ανοδική αντίδραση που κατέγραψαν οι τραπεζικές μετοχές, οδήγησαν την αγορά σε υψηλά κέρδη, στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές.

Με σημαντική πτώση, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 650 μονάδων, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, υπό το βάρος των νέων επιθετικών πωλήσεων στις τραπεζικές μετοχές, με τον τραπεζικό δείκτη να σημειώνει απώλειες άνω του 9%.

Οι μεγάλες πιέσεις που δέχονται οι τραπεζικές μετοχές οδηγούν την αγορά σε σημαντική υποχώρηση, ενώ ο όγκος των συναλλαγών κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

H Ελλάδα μπορεί να κάνει το «come back» ανέφερε ο Μπράντλεϊ Πολ Μάρτιν, ανώτατο διοικητικό στέλεχος Στρατηγικών Επενδύσεων της Fairfax Financial Holdings και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank, μιλώντας σε εκδήλωση για τη βράβευση 218 εργαζομένων με δεκαετή προϋπηρεσία στην τράπεζα και συνεχή και αδιάλειπτη υψηλή αξιολόγηση την τελευταία τριετία, παρουσία των εκπροσώπων των ξένων ιδιωτών μετόχων της Eurobank.

Σημαντική άνοδο καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά η οποία κινείται πάνω από τα επίπεδα των 690 μονάδων, με μοχλό την άνοδο των τραπεζικών μετοχών.

Η Euroxx ΧΑΕΠΕΥ βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης των χρηματιστηριακών εταιρειών, με βάση τις συναλλαγές στο Χρηματιστήριο, κατά τον Αύγουστο, με μερίδιο αγοράς 18,24% και ακολουθούν η Eurobank ΑΕΠΕΥ με ποσοστό 16,61%, η AXIA Ventures με 7,71%, η NBG Sesurities με 7,21% και η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος με ποσοστό 6,29%.

Η Eurobank φιλοξένησε την Εθνική Ανδρών σε κατάστημά της στο Περιστέρι. Την «επίσημη αγαπημένη» υποδέχθηκαν ο Θεόδωρος Καλαντώνης (Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος) και ο Μιχάλης...

Εκπνέει σήμερα, Δευτέρα η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, όπως άλλωστε διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Δυνατότητα πληρωμής μέχρι 30/09/2015 δίνει το ΙΚΑ προς τους οφειλέτες, καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός περιπτώσεων απώλειας ρυθμίσεων, οφειλόμενης σε εσφαλμένες καταβολές οφειλετών που λόγω των capital controls επέλεξαν την καταβολή δόσεων ρύθμισης μέσω web banking.

Εντείνονται οι πιέσεις στις τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, με τις τραπεζικές μετοχές να καταγράφουν μεγάλες απώλειες, εν μέσω χαμηλού τζίρου.

Σε στενό εύρος διακύμανσης με συνεχείς εναλλαγές προσήμων κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, κλείνοντας σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρίσκονται οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.

Την Εθνική ομάδα των Εφήβων, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, βράβευσε την Τρίτη η Eurobank σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο...

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα τιμηθεί από το μεγάλο χορηγό της "γαλανόλευκης". Η ανακοίνωση: "Η Eurobank,...

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω υποτονικής συναλλακτικής δραστηριότητας, με τις τραπεζικές μετοχές να δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Τη Δευτέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Εκρηκτικό ράλι καταγράφουν οι τιμές των μετοχών με την αγορά να ανακτά σχεδόν όλο το χαμένο έδαφος της χθεσινής συνεδρίασης, και να επανέρχεται δυναμικά πάνω από τα επίπεδα των 600 μονάδων, εν μέσω ισχυρού ανοδικού κλίματος και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Άρθρα
Produced by