φαψεβοοκ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους δεν συμπάθησε ποτέ τον Ντόναλντ Τραμπ. Και στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σκοπεύει να ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ένα μέλος μιας άλλης διάσημης οικογένειας πολιτικών, των Κένεντι.

Διαδηλωτής γρονθοκοπήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Βόρεια Καρολίνα, καθώς ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ επέκρινε την αντίπαλο του στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του κ. Τραμπ «αξιοθρήνητους».

Η οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία από την οποία πάσχει ο 6χρονος Κωνσταντίνος Τσίμπος από το Άργος έχει συγκλονίσει ανθρώπους από κάθε γωνία της γης, με αποτέλεσμα τα χρήματα για το πολυδάπανο ταξίδι της στις ΗΠΑ να συγκεντρωθούν μέσα σε λίγες ημέρες!!

Κυβερνητικούς και εσωκομματικούς «κλυδωνισμούς» προκαλούν οι αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με τις οποίες ο ίδιος φέρεται κατά των δημοσιογράφων για το «καυτό» ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες, ειρωνευόμενος μάλιστα την Ευαγγελία Τσίκρικα για την επίμαχη ερώτηση που έκανε προς τον πρωθυπουργό στο Βελλίδειο την περασμένη Κυριακή.

Άρθρα
Produced by