φαψεβοοκ

"Ελπίζω ότι η δημοπρασία αυτή θα πιάσει πολύ υψηλή τιμή, τα έσοδα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό", κατέληξε.

Mε αφορμή τη συζήτηση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο, των αγωγών της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μ. Γιαννάκου, κατά του κ. Πολάκη, από τον οποίο διεκδικούν συνολική αποζημίωση 200.000 ευρώ για δυσφημιστική ανάρτησή του στο facebook.

Εξοργίζει το περιστατικό της ταυτόχρονης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω Facebook σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή από τον Βόλο, από έναν 18χρονο κάτοικο Λάρισας και έναν 45χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από την Πτολεμαΐδα που μάλιστα προγραμμάτιζαν να συναντήσουν το ανήλικο παιδί!

Δολοφονήθηκαν ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Δομινικανής Δημοκρατίας και ένας δημοσιογράφος, ενώ έκαναν εκπομπή η οποία αναμεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Στα περίπτερα... επιστρέφουν αύριο, Τρίτη "Τα Νέα", καθώς θετική είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τον ΔΟΛ και το αίτημα ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρεπόταν να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο Οργανισμός.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη θα πουν αύριο, Πέμπτη 9/2, συγγενείς και φίλοι.

Επιπλέον τριάντα αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας υπέγραψαν ένα νομικό έγγραφο με το οποίο αντιτίθεται στο διάταγμα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου μεταναστών στην Αμερική από 7 μουσουλμανικές χώρες.

Η τραγωδία προστέθηκε σε μια σειρά πολύνεκρων συμβάντων με θύματα παράτυπους μετανάστες από χώρες της Αφρικής ή της Μέσης Ανατολής που αναχωρούν από τη Λιβύη.

«Η ιδιοκτησία του καναλιού επέλεξε να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων.

Το δικό της ιατρικό και επιχειρηματικό βήμα έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, έμπειροι GR80s ξεναγοί μας προσκαλούν να θυμηθούμε, να ξαναζήσουμε ή να γνωρίσουμε για πρώτη φορά όλες τις πτυχές της δεκαετίας του ’80 και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Άρθρα
Produced by