φεστιβαλ αθηνων

«Ο πιο μακρύς δρόμος» είναι ένα από τα τέσσερα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα» (σε διοργάνωση ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) που πραγματοποιήθηκε στο ακριτικό Καστελλόριζο τον Αύγουστο 2016 (28/8-03/09/2016).

Εμβληματικά κτήρια αλλά και η επικαιρότητα αποτελούν πηγές έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι δίνουν μορφή στα σχέδιά τους, χρησιμοποιώντας χιόνι και πάγο.

Διαφημιστικό υλικό που προοριζόταν για διευθυντή ιταλικού περιοδικού περιείχε το εγκαταλειμμένο πακέτο, που είχε εντοπισθεί έξω από κτίριο του φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο στην Ιταλία.

Με δράκους, χρώματα, αρώματα και γεύσεις από την Κίνα θα «πλημμυρίσει» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η πόλη της Θεσσαλονίκης, υποδεχόμενη την κινέζικη Πρωτοχρονιά και την έλευση του έτους του πετεινού.

" Η Αττική, μια πολυδύναμη περιοχή με ισχυρά «χαρτιά» για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του εγχώριου πρωτογενούς τομέα, δήλωσε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στο φετινό 7ο Agro Quality Festival και στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που πραγματοποιούνται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,υπό την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ).

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στη μεγαλούπολη των 11,5 εκατ. κατοίκων, όπως και σε άλλες 60 κινεζικές πόλεις, έχει φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ.

Αδυναμία στο Oktoberfest φαίνεται πως έχει ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, την Πέμπτη, υποσχέθηκε να επιστρέψει στη Γερμανία για τη γιορτή μπύρας του Μονάχου.

Άρθρα
Produced by