φεστιβαλ αθηνων

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των διαπραγματεύσεων είναι η δημιουργία μιας ομοσπονδιακής δομής στη βάση της πολιτικής ισότητας.

Θα υποδυθεί τον ρόλο που ενσάρκωσαν η Judy Garland και η Barbra Streisand, ενώ ο Bradley Cooper θα εμφανιστεί στον ρόλο που υποδύθηκαν οι James Mason και Kris Kristofferson.

Μέσα ενημέρωσης, φεμινιστικές οργανώσεις και χρήστες του Διαδικτύου κατήγγειλαν την ψηφιακή επεξεργασία που υπέστη η φωτογραφία για να φαίνεται η ηθοποιός πιο λεπτή.

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρώνει τις παραστάσεις της στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα.

Οι βραδιές Μουσικής Δωματίου με συνθέτη αναφοράς τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν συνεχίζονται, αυτό τον μήνα, με τη συναυλία του Κουαρτέτου Εγχόρδων Αθηνών, την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του 70ου Φεστιβάλ Καννών, θα είναι η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα δημιούργησε πριν από 4 χρόνια την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», εξερευνώντας τις δυνατότητες που έχουν 2 μόνο ηθοποιοί, με την αρωγή και ενός live μουσικού επί σκηνής, να σηκώσουν στους ώμους τους ένα ολόκληρο έργο.

Τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος εξ' ολοκλήρου φτιαγμένου από τυρί που απεικονίζει την Μπιγιονσέ έγινε στην πρεμιέρα ενός φεστιβάλ γαστρονομίας στο Λονδίνο.

Πρεμιέρα αύριο, Τρίτη 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο του διαγωνιστικού τμήματος του 18ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, παρουσία του σκηνοθέτη Σαφί Νεμπού και του πρωταγωνιστή Ραφαέλ Περσονάζ στις 20:00 στον ΔΑΝΑΟ.

Τα κινηματογραφικά βραβεία MTV που δίδονται από το κοινό του αμερικανικού μουσικού δικτύου, από φέτος θα απομένουν τα εύσημα και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Άρθρα
Produced by