φορολογικη δηλωση εκκαθαριση

Ερωτηματικά για το κατά πόσο συμπαγής είναι η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ότι αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή, την ώρα που κυβερνητικά στελέχη διαμηνύουν με βεβαιότητα ότι το πακέτο Τόμσεν θα εγκριθεί και από τους «153».

Η μεταφορά 2751 υποθέσεων από το ΣΔΟΕ προς την ΑΑΔΕ έχει ολοκληρωθεί όπως έχει από καιρό ολοκληρωθεί η παράδοση από τον ΣΔΟΕ στο γραφείο Οικονομικού Εισαγγελέα των 1196 υποθέσεων

Σε δήλωσή του, ο κ. Κοτζιάς επισήμανε πως «προωθούν σκόπιμες ανακρίβειες που αναπαράγονται και "διανθίζονται" με αναληθή, ως συνήθως, δημοσιεύματα στην εφημερίδα "Τα Νέα"».

Επικαλούμενος το Σύνταγμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να βάλει «τελεία» στον «ντόρο», που έχει προκληθεί με την δήλωση-«βόμβα» του Μισέλ Σαπέν, ότι το ΔΝΤ ζητεί και τη συναίνεση της ΝΔ για τα νέα μέτρα.

Στο «καυτό» μέτωπο μέτρα-αντίμετρα αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως αν το ισοζύγιο δεν οδηγεί σε μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, τότε γίνεται λόγος για ετεροβαρή συμφωνία, η οποία είναι έξω από τα χαρακτηριστικά της Αριστεράς.

Τα «φώτα» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ο Νίκος Φίλης, επισημαίνοντας όμως ότι ο ίδιος δεν έχει τροφοδοτήσει με σχετικές του δηλώσεις τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας αναζητά άλλοθι για το νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης, οι εργαζόμενοι, ο λαός, πρέπει να προετοιμάσουν τη δική τους απάντηση» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Σε εικοσιτέσσερις ίσες μηνιαίες δόσεις χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, ρυθμίζονται (κατόπιν αίτησης) τα χρέη προς τη Φορολογική Διοίκηση φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμου Πύργου της ΠΕ Ηλείας.

Βολές από τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών κατά του Γερούν Ντάισελμπλουμ, «ηλίθιες οι δηλώσεις του» σημείωσε χαρακτήρισε.

«Αλγεινή εντύπωση και οξύτατες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση Ντάισελμπλουμ τη Δευτέρα στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, τονίζουν σε γραπτή διαμαρτυρία τους οι βουλευτές

Σε δήλωση του, ο δικηγόρος Πιέρ Κορνού-Ζαντίγ αρνείται κατηγορηματικά τις πληροφορίες για νέα έγγραφα τα οποία κατέσχεσαν οι δικαστικοί που διεξάγουν την έρευνα.

Μετά την πανωλεθρία του κόμματός του στις ολλανδικές εκλογές, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δέχεται «χτυπήματα» από έξαλλους Ευρωπαίους για την «καυτή» δήλωσή του περί «ποτών και γυναικών», αναφερόμενος στις χώρες του Νότου, που έχουν ζητήσει οικονομική βοήθεια από την «οικογένεια» της περιφέρειας.

Σε δήλωση του, τονίζει πως η κυβέρνηση, με αυτήν την τροπολογία - πρόκληση προς τον ελληνικό λαό, έρχεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει προηγούμενες νομοθετικές διατάξεις

Άρθρα
Produced by