γμαιλ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση «Lappas Award Miners» του Μεταλλευτικού Πάρκου Φωκίδας-Vagonetto, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας ELMIN BAUXITES Α.Ε., στην αίθουσα των «Παλαιών Φούρνων» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, μεταξύ 5 και 9 Απριλίου.

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες το βιβλίο «Μαγικά Πόνυ» της Κριστίνα Κένιχ, σε μετάφραση Μαρίας Σούμπερτ και εικονογράφηση της Στέφανι Ντάλε.

Μία ξεχωριστή έκθεση, με έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, πραγματοποιεί το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto, με την υποστήριξη της εταιρείας ELMIN BAUXITES Α.Ε., στην αίθουσα «Παλαιoί Φούρνοι», στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Τα εγκαίνια της έκθεσης, με τίτλο «Lappas Award Miners» θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη παρουσία των καλλιτεχνών.

Το Android της Google ξεπέρασε για πρώτη φορά τα Windows της Microsoft, ως το πιο δημοφιλές λειτουργικό του κόσμου από άποψη συνολικής χρήσης Ίντερνετ σε desktop, laptop, tablet υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μαζί, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας web analytics StatCounter.

Τον φιλόξενο χώρο «στης Δήμητρας την αυλή» στο Καπανδρίτι ανοίγει για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο, το Σάββατο 29 Απριλίου, ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης.

Έξι χρόνια μετά την Υπόθεση της Οδού Λουρσίν, το θέατρο Πορεία επιστρέφει στον Eugène Labiche (1815-1888), τον πιο επιτυχημένο και πλέον πρωτότυπο Γάλλο κωμωδιογράφο του 19ου αι., τον συγγραφέα που αρνείται πεισματικά να δει οτιδήποτε άλλο εκτός από την φαρσική πλευρά της ανθρώπινης φύσης!

Η γνωστή εταιρεία υπηρεσιών ride sharing, Uber, ανακοίνωσε την Τρίτη πως η Ρέιτσελ Γουέτστοουν, επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεών της, αποχωρεί από την εταιρεία.

Η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα δημιούργησε πριν από 4 χρόνια την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», εξερευνώντας τις δυνατότητες που έχουν 2 μόνο ηθοποιοί, με την αρωγή και ενός live μουσικού επί σκηνής, να σηκώσουν στους ώμους τους ένα ολόκληρο έργο.

Με το ΑΜ Turing Award, το οποίο θεωρείται το «Νόμπελ των ηλεκτρονικών υπολογιστών» τιμήθηκε ο δημιουργός του World Web- ο καθηγητής του ΜΙΤ και ερευνητής του World Wide Web, Τιμ Μπέρνερς Λι.

Ένας μαραθώνιος ανάπτυξης προσβάσιμων εφαρμογών και εφαρμογών προσβασιμότητας για ανθρώπους με αναπηρία.

Άρθρα
Produced by