γμαιλ

Με ιδιαίτερη νευρικότητα άνοιξαν οι δείκτες της Wall Street την Πέμπτη, με τους επενδυτές να προβληματίζονται εκ νέου για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

Την επέτειο των 10 χρόνων των Wikileaks γιόρτασε σήμερα ο Τζούλιαν Άσαναζ, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις των εγγράφων σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

''Ήρθε το φθινόπωρο'' όπως μας ενημερώνει η Google με το σημερινό doodle να είναι αφιερωμένο στην φθινοπωρινή ισημερία. Στην ισημερία, η νύχτα και η μέρα έχουν σχεδόν την ίδια διάρκεια.

Μας έβγαλε το μάτι τραγουδίστρια. Αν δεν ξέρεις ελληνικά καλή μου κάνε google ( Nassos blog) Το πρώτο χρυσό της χώρας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο, με την Άννα Κορακάκη...

Γάλλοι ερευνητές πραγματοποίησαν σήμερα έφοδο στα γραφεία της Google στο Παρίσι στο πλαίσιο μιας έρευνας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων, ανάφερε το γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχαν δημοσιοποιηθεί από μέσα ενημέρωσης.

Στην συμπλήρωση 100 χρόνων από τη δημιουργία του Υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google.

Πειραματικά για διάστημα ενός έτους θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό της Λυών δύο αυτόνομα λεωφορεία, ηλεκτροκίνητα και χωρίς οδηγό, σε «παγκόσμια πρώτη», σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης.

Πρόστιμο ύψους 438 εκατομμυρίων ρουβλιών (περίπου 6 εκατ. ευρώ) για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά, επέβαλαν στον αμερικανικό κολοσσό Google οι ρωσικές αρχές που είναι αρμόδιες για τον ανταγωνισμό.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας, αρχίζει η τελετή έναρξης στο εμβληματικό...

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που σχετίζεται με την ανακατασκευή του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης». Στην ηλεκτρονική...

Στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google. Οι Έλληνες αξιωματούχοι και το κοινό ήταν ενθουσιασμένοι και ζήτησαν να έχουν το μονοπώλιο των...

Άρθρα
Produced by