υπουργειο εργασιας ελλαδα

Το' πε και το' κανε ο κ. Πολάκης. Απέλυσε τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος δεν αποδέχτηκε τις παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού στο διαγωνισμό για τους νοσηλευτές. Η κόντρα τελικά έφτασε στα άκρα και το υπουργείο Υγείας με μία επικριτική ανακοίνωση ως προς το πρόσωπο του κ. Γιαννόπουλου, ενημέρωσε για την τοποθέτηση του κ. Ρόζενμπεργκ στην ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε η εταιρία Αφοί Καρυπίδη, προκειμένου να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές, με τους οποίους επιδιώκει έναν πιο ευνοϊκό διακανονισμό οφειλών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

Άκαρπη ήταν τελικά η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τα σωματεία των Ενώσεων εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και με τα σωματεία των εργοδοτών, καθώς δεν βρέθηκε οριστική λύση για το αγγελιόσημο και έτσι η συζήτηση επί του ίδιου θέματος θα συνεχιστεί.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, επισήμανε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοινώνοντας τριμερή συνάντηση αύριο «για να δούμε πως θα γίνει δυνατόν να διασωθεί ένα μέρος του αγγελιόσημου».

Το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων και των μουσείων της χώρας έχει δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των...

Mετά την παράταση του προγράμματος για τρεις ακόμη μήνες, τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για δέκατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοινώθηκε πό το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού το ωράριο λειτουργίας όλων των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων και των μουσείων της χώρας τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. ...

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συμφωνίας για τον ΑΔΜΗΕ και την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, συμφωνήθηκε στην σημερινή συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους των εταίρων.

Διήμερη επίσκεψη στο Παρίσι πραγματοποιεί από σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς θα έχει σήμερα κατ' ιδίαν συνάντηση, συνομιλίες και δείπνο εργασίας με τον Γάλλο υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Αρλέμ Ντεζίρ, ενώ αύριο θα συναντηθεί στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών (Quai d' Orsay), με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Μαρκ Ερό. Μετά το πέρας των συνομιλιών, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο υπουργών στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την παράταση υποβολής αιτήσεων, μέχρι τις 12.00 μ.μ. της 9/5/2016, για την κάλυψη 728 θέσεων πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα (Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2016), ανακοίνωσαν η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας και ο ΟΑΕΔ.

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση η οποία επιχειρείται, είναι πρωτοφανής για την έκτασή της στην Ελλάδα και για τον χαρακτήρα της ανέφερε μιλώντας για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων και των μουσείων της χώρας έχει δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των...

Tη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό, με απεργία διαρκείας σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ αυτομάτως με τη κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στη σημερινή συνεδρίασή του.

O τρόπος υπολογισμού του νοσοκομειακού claw back (μηχανισμός αυτόματης επιστροφής, λόγω υπέρβασης της δαπάνης), διευκρινίζεται με υπουργική απόφαση η οποία, όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, προέκυψε ως αποτέλεσμα διαβούλευσης με τους θεσμικούς φορείς της φαρμακοβιομηχανίας, την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού το ωράριο λειτουργίας όλων των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων και των μουσείων της χώρας τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. ...

Εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ, μηνιαίως, εφόσον έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 20 έτη ασφάλισης, ορίζεται με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Εργασίας, το οποίο περιλαμβάνει, επίσης και ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων.

Μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας.

Άρθρα
Produced by