υπουργειο εργασιας ελλαδα

Την προκήρυξη 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 σε όλα τα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (εκτός από την Ακρόπολη), ανακοίνωσε η Πανελλήνια...

Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, επανέλαβε, μετά τη συνάντησή του νωρίτερα σήμερα με το προεδρείο της ΟΤΟΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από τις 27 Μαρτίου οι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος διεκδικώντας άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για τους...

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΑΠΕΝ, άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και κυρίως του εμπνευστή αυτής της ακατανόητης από πλευράς τακτικής τοποθέτησης για το...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών με την συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και των υπουργών Γιάνη Βαρουφάκη και Γιώργου Σταθάκη.

Βελτιώσεις στο άρθρο 21 του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις που προβλέπει την παρακράτηση με συντελεστή 26% φόρου επί των δαπανών που κάνουν οι επιχειρήσεις για προμήθειες από χώρες με προνομιακό φορολογικό καθεστώς ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές.

Σοβαρούς κινδύνους εγκυμονεί η παρατήρηση με γυμνούς οφθαλμούς του φαινομένου της έκλειψης ηλίου, που θα γίνει αύριο, 20 Μαρτίου, αναφέρει το υπουργείο Υγείας και συστήνει την αποφυγή έκθεσης των παιδιών στην παρατήρηση του φαινομένου.

Ακινητοποιημένοι θα είναι σήμερα, για τρεις ώρες, οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική στάση εργασίας, από 11:00 έως 14:00.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τι εισπράξεις του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησιας Ακινήτων, 2,6 δισ. ευρώ εισέρευσαν στα ταμεία του Δημοσίου.

Η Αθήνα δεν έχει ακόμη υποβάλει λεπτομερή λίστα μεταρρυθμίσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ.

Την προκήρυξη 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 σε όλα τα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (εκτός από την Ακρόπολη), ανακοίνωσε η Πανελλήνια...

Την προκήρυξη 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 σε όλα τα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (εκτός από την Ακρόπολη), ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), διευκρινίζοντας ότι «θα παραμείνουν κλειστά και μη επισκέψιμα για το κοινό τις ώρες 8.00-12.00».

Σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από τις 27 Μαρτίου οι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος διεκδικώντας άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για τους...

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το ραντεβού των παραγόντων της στο Υπουργείο Π. Ε. Κ. Α., όπου διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση και Δήμος βαδίζουν χέρι χέρι.  “Μετά...

Εκτός πραγματικότητας χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών τους ισχυρισμούς ότι ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν οι τεχνικές ομάδες των εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη «πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας».

"Οι τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων ετοιμάζουν λεπτομερή κατάλογο με τις πληροφορίες, που χρειάζονται σχετικά με τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, καθώς και την εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων", πληροφορήθηκε το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή υπό τον τίτλο "Συνομιλίες με τις τεχνικές ομάδες εμπειρογνωμόνων".

Δεν βρήκε ποτέ στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης το αίτημα της δίμηνης τεχνικής παράτασης του μνημονίου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή. Δεν βρήκε ούτε τη δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ και χρειάστηκε να την αναζητήσει ο ίδιος από την Ουάσιγκτον.

Άρθρα
Produced by