υπουργειο εργασιας ελλαδα

Το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας σε σχέση με τις δραστηριότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη και την υφαλοκρηπίδα της, υπογραμμίζει

Επιστολή του γερμανικού κόμματος της αριστεράς προς την Κομισιόν για το ζήτημα των εργασιακών που αποτελούν βασικό θέμα στη διαπραγμάτευση Αθήνας - δανειστών.

Απάντηση για τα περί αλλαγών στο καθεστώς μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή έδωσε ο Νίκος Βούτσης, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής».

«Ευχαριστώ τον Αρχιεπίσκοπο γιατί θα μπορέσει η Εκκλησία με δικές της εκτάσεις που είναι σχολάζουσες να προσφέρει εργασία σε αρκετούς ανθρώπους, που θα μάθουν να ζουν κοντά στη φύση και να παράγουν αγαθά», τόνισε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5 FM) ο υπουργός

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καλεί όλους τους πολίτες, τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στη διαβούλευση

Τη διεξαγωγή επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων τον Σεπτέμβριο για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Απάντηση στις ανακοινώσεις της ΝΔ και τις δηλώσεις στελεχών της ότι η "αγορά εργασίας καταρρέει" και ότι χάθηκαν 114.000 θέσεις εργασίας, το πρώτο δίμηνο του 2017, δίνει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Οι βουλευτές ρωτούν την υπουργό Εργασίας, ποια μέτρα προτίθεται να λάβει «ώστε να προστατευτεί το δικαίωμα των εργαζομένων στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους»

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, από το 1995 ως το 2015 το 40% του εργατικού δυναμικού με τις χαμηλότερες αμοιβές είδε το ακαθάριστο ωρομίσθιό του να μειώνεται από 4 ως 7% σε πραγματικές τιμές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα.

Με την υπογραφή του προέδρου του Κοινοβουλίου Νίκου Βούτση. Το γεγονός πως ο κανονισμός της Βουλή δεν το επιτρέπει δεν εμπόδισε τρεις υπαλλήλους της Βουλής να αλλάξουν τη σύμβαση εργασίας του σε αορίστου χρόνου, όπως αναφέρει την Πέμπτη η «Καθημερινή». Σύμφωνα με το δημοσίευμα,

Όπως σημειώνεται, «η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και στέκεται στο πλευρό της Κυβέρνησης και του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου»

Πρωτοβουλία διαλόγου για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), αναλαμβάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με σκοπό οι προτάσεις που θα καταθέσει η ελληνική πλευρά να είναι όχι μόνον τεκμηριωμένες προς όφελος του αγροτικού κόσμου, αλλά και προϊόν ευρύτερης δυνατής συναίνεσης. Η ΚΑΠ έχει υποστεί διάφορες μεταρρυθμίσεις, εκ των οποίων η τελευταία αποφασίστηκε το 2013 και εφαρμόστηκε το 2015.

Άρθρα
Produced by