κοινωνικος τουρισμος

Κονδύλια ύψους δύο δισεκατομμυρίων ευρώ θα διατεθούν επιπλέον από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 έως το τέλος Οκτωβρίου 2015, καθώς αναλαμβάνει η ΕΕ την καταβολή του 5% της ελληνικής συμμετοχής στα σχετικά προγράμματα.

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Timeless City Istanbul & Faces» («Αιώνια Πόλη - Κωνσταντινούπολη και Πρόσωπα) διοργανώνει το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην...

Τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μόνιμο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας για τη στήριξη των ευάλωτων οφειλετών στις τράπεζες, που θα θεσπίσει η κυβέρνηση, περιγράφει σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης σημειώνοντας ότι «το σχετικό θεσμικό πλαίσιο θα είναι έτοιμο μέχρι το Νοέμβριο».

Σε εκταμίευση δόσης 300 εκατ. ευρώ, από το δάνειο 1 δισ. ευρώ προς το ελληνικό Δημόσιο, προχώρησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Tα υπουργεία, Εσωτερικών και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τα δίοδα.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Βlueground, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των επιχειρήσεων τουρισμού, μέσω της χρήσης νέων μορφών διαχείρισης ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας, συμμετέχει η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBGBusinessSeeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Επιφυλακτικοί παρουσιάζονται οι εργοδότες στην Ελλάδα, περιορίζοντας τα σχέδια προσλήψεων το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου του 2015, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της ManpowerGroup για τις προοπτικές απασχόλησης.

Ολοκληρώθηκε και η ορκωμοσία της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης. Θα ακολουθήσει στις 14:30 το πρώτο υπουργικό συμβούλιο και αμέσως μετά οι τελευτές παράδοσης και παραλαβής.

Στο τέλος του μήνα εκτιμάται ότι θα κατατεθεί στη Βουλή, η νομοθετική ρύθμιση για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια και για τα κόκκινα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με βάση τα όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης σε συνομιλία που είχε σήμερα το μεσημέρι με δημοσιογράφους.

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Timeless City Istanbul & Faces» («Αιώνια Πόλη - Κωνσταντινούπολη και Πρόσωπα) διοργανώνει το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην...

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κίνα για το "Euroleague Basketball Asia Tour" αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους "Πράσινους" να προωθήσουν στην ασιατική χώρα την ιδέα "Visit Greece", το...

Λήγει αύριο, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016.

Στην ανασύσταση και μετονομασία πέντε υπουργείων αλλά και στην «απορρόφηση» της γενικής γραμματείας Διαφθοράς από το υπουργείο Δικαιοσύνης προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη

Ξεκινάει σήμερα, από τις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού, έτους 2015 - 2016.

Μάριος Φραγκούλης: «Δε νομίζω ότι θα έχω σχέση με την πολιτική» Ο Μάριος Φραγκούλης σε συνέντευξή του δήλωσε αν θα ασχολιόταν με την πολιτική. Πώς βλέπεται...

Ακουγόταν ότι παντρεύεται και έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο Διασκεδάζει με τις φήμες που τη θέλουν να είναι ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας.  Η...

Άρθρα
Produced by