κοινωνικος τουρισμος

Πρώτη στις προτιμήσεις των Σουηδών επισκεπτών βρίσκεται Ελλάδα, όπως προκύπτει, με τη λήξη της 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης Mediterranean Panorama.

Η πλειονότητα των εργαζομένων της χώρας μας έχει μόρφωση δευτεροβάθμιου επιπέδου, όπως σημειώνει έρευνα των βιομηχάνων.

Με φορείς του Ηρακλείου και του Λασιθίου θα συναντηθεί σήμερα, Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διήμερη περιοδεία του στην ανατολική Κρήτη, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αστόρια».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Deutsche Welle, παρά τη θεαματική αύξηση στην αγορά κρατήσεων ήδη από τον χειμώνα, παραμένει αβέβαιο κατά πόσο αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Ο τουρισμός μπορεί να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, σημείωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλώντας σε συνέδριο στη Γερμανία.

Τον συνολικό αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, αλλά και ανά τμήμα, το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η σχετική υπουργική απόφαση θα δημοσιευθεί αύριο στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Να αποφασίσει, αν θα συνεχίσει, ως φίλη με την Τουρκία ή όχι, καλεί τη Γερμανία ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Δέκα βήματα για την δημιουργία ενός σαφούς πλαισίου χωρικού σχεδιασμού, που θα προτάσσει την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά θα διευκολύνει επιπλέον το επιχειρείν περιγράφοντας ξεκάθαρα τους κανόνες, παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης μιλώντας χθες σε εκδήλωση του ΣΕΒ για το θέμα.

Άρθρα
Produced by