ληστειες σημερα

Ο δράστης, κατά την ακινητοποίησή του από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, προέβαλε σθεναρή αντίσταση και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει σπρέι πιπεριού που είχε στην κατοχή του.

Κατά τη στιγμή της σύλληψής του ο αλλοδαπός αντιστάθηκε σθεναρά, απώθησε βίαια τους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει.

Από τον Μάρτιο του 2015, ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους ταχυδρομικών καταστημάτων και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Στόχος ενόπλων έγιναν δύο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο στους Αμπελόκηπους και το δεύτερο στον Λαγκαδά.

Εγκληματική ομάδα, η οποία έκλεβε χρήματα από ΑΤΜ εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν τα μέλη της σπείρας των Ρομά που έκλεβαν σπίτια επωνύμων και τους οποίους συνέλαβε η αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει, από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου έως τα τέλη Ιανουαρίου, δώδεκα ληστείες.

Κατά την στιγμή της σύλληψής του ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε σθεναρά, απώθησε βίαια τους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει.

Δύο αλλοδαποί, ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 21χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθησαν στον Άλιμο, από την Άμεση Δράση, για ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως ανηλίκων, σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, ο πατέρας και οι δύο γιοι του, συνελήφθησαν για ληστεία και κλοπές στην περιοχή του Τραγανού της Ηλείας.

Άρθρα
Produced by