μιλα στεφανιδου

Με «βολές» προς τα ΜΜΕ απαντούν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών στα σενάρια, που θέλουν τις σχέσεις των άλλοτε στενών συνεργατών, Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτου, να έχουν μπει στο «μικροσκόπιο», προκαλώντας ενδοκυβερνητικούς και εσωκομματικούς τριγμούς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επανέλαβε από τη Βουλή πως δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει το 2013.

«Ο κ. Παππάς σκόπιμα δεν απαντά στην ουσία των καταγγελιών και μιλά ως εμπορικός αναλυτής για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, απαντώντας σε δηλώσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση ληξιαρχείου, το οποίο έκρινε ότι το μωρό δεν μπορεί να λάβει ως όνομα ένα μόλις γράμμα της αλφαβήτου.

«Φούντωσαν» τα σενάρια εκλογών με την συνέντευξη, που θα δώσει αύριο, Τρίτη, στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή των Αλέξη Παπαχελά, Τάσου Τέλογλου και Σίας Κοσιώνη ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Η επίθεσδη έγινε σήμερα με όχημα το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της συνοικίας Χάι αλ Αμίλ, στον δυτικό τομέα της ιρακινής πρωτεύουσας.

«Μπλόκο» στις «πολιτικά υποκινούμενες» ξένες επενδύσεις, κατόπιν αιτήματος της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, βάζει η ΕΕ, προωθώντας σχέδιο, το οποίο απαγορεύει την εξαγορά στρατηγικών επιχειρήσεων από ξένους.

Η διεθνούς φήμης υψίφωνος Άννα Μορφίδου, μιλά στο xrimaonline με την αφορμή μιας μοναδικής συναυλίας απόψε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου και για όλα όσα θα δει το κοινό που θα έχει την τύχη να τους απολαύσει....

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Σκρέκα, «ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σταθάκης απαγορεύει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή».

Με τη Γαλλία να σηκώνει τους τόνους, περισσότερο από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά της Συρίας, η ΕΕ τονίζει πως θα συνεργαστεί με τις ΗΠΑ κατά της συριακής κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Γνωρίζουν καλά ότι η στενή και η ιστορική συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ και παράλληλα η δυνατότητα να μιλά την ίδια "γλώσσα" με τις χώρες της Αραβικής χερσονήσου θα βοηθήσει ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε για την ειρήνη και τη δημοκρατία, όχι μόνο για μας, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Ενώ η Κομισιόν βάζει τον πήχη της ανάπτυξης στο 2,7% το 2017 για την Ελλάδα, Ευρωπαίος αξιωματούχος μιλώντας στο Reuters, μιλά για απογοητευτικό ξεκίνημα για την Ελλάδα το νέο έτος.

Άρθρα
Produced by