μουσικη

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο Θαλασσινά Παλάτια στις 6 - 7 - 13 και 14 Μαρτίου.

Η ταινία του Τζίγκα Βερτόφ, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως το «Καλύτερο ντοκιμαντέρ όλων των εποχών», παρουσιάζει την καθημερινή ζωή στην Οδησσό και σε άλλες πόλεις της Σοβιετικής Ένωσης.

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας περιμένουν τους Αθηναίους να γιορτάσουν με μουσική και τραγούδι.

Μια σειρά συναυλιών δωματίου με τον γενικό τίτλο “Mystical Home Sessions” που θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό διαμέρισμα της λεωφόρου Αμαλίας.

Η Λίλι Φίνι Ζανούκ, η βραβευμένη με Όσκαρ παραγωγός θα σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ για τον κιθαρίστα, συνθέτη και τραγουδιστή της ροκ και της μπλουζ, με τίτλο "Eric Clapton: A Life in 12 Bars".

To Polar Music Prize είναι ένας θεσμός τον οποίο ίδρυσε το 1989 ο μάνατζερ των ΑΒΒΑ, Στιγκ Άντερσον και οι νικητές λαμβάνουν ο καθένας το ποσό του ενός εκατομμυρίου σουηδικών κορωνών (περίπου 113.000 δολάρια / 106.000 ευρώ).

Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ετοιμάζει δυο νέες και ξεχωριστές παραστάσεις με την συμμετοχή καλών και αγαπημένων του φίλων.

Απομένουν οι παραστάσεις 10 & 17 Φεβρουαρίου ώρα 9 μ.μ., ενώ συνεχίζονται οι οργανωμένες παραστάσεις για Σχολεία, συλλόγους κ.ά.

Τα ωραιότερα κοντσέρτα του Μπαρόκ, τα «Βρανδεμβούργια» του Μπαχ, από τους Μουσικούς της Καμεράτα σε όργανα εποχής.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συνθέσουν πρωτότυπη μουσική για τη βραβευμένη ταινία animation της Ελληνίδας δημιουργού Ειρήνης Βιανέλλη «Το φύλλο της λεύκας».

Άρθρα
Produced by