οασα

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στις μεταφορές των αστικών συγκοινωνιών, με πολλά δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ να παρουσιάζουν προβλήματα λόγω του χιονιού και του παγετού σε αρκετά σημεία της Αττικής.

Καταδικάζουν την επίθεση κουκουλοφόρων και τους βανδαλισμούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ.

Ο στόλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών πρόκειται να ανανεωθεί με την αγορά 500 λεωφορείων, όπως ανέφερε από τη Βουλή ο Χρήστος Σπίρτζης την Παρασκευή.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης.

«Είναι φανερό ότι ο κ. Σπίρτζης σε συνέχεια της ψευδούς του δήλωσης στη διαδικασία ακρόασης στη Βουλή ότι ως υπουργός του εποπτεύοντος υπουργείου είχε μιλήσει 1.000 φορές μαζί μου, ενώ η αλήθεια είναι ότι η μόνη επικοινωνία μας ήταν διάρκειας 30 δευτερολέπτων, δεν μπορεί να αντέξει τη σύγκριση των εποχών μας».

Τις συνεχείς αναίτιες επιθέσεις ακραίας βίας και τους βανδαλισμούς που σημειώνονται από ομάδες κουκουλοφόρων στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, "με αποκορύφωμα" την πυρπόληση τριών τρόλεϊ της ΟΣΥ χτες το βράδυ μπροστά από το Πολυτεχνείο, καταγγέλλουν- καταδικάζουν με ανακοίνωση τους οι διοικήσεις του ΟΑΣΑ ΑΕ και της ΟΣΥ ΑΕ.

Επίθεση από ομάδα κουκουλόφορων δέχθηκε το σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους άγνωστους να σπάνε το αυτοκίνητο του και να γράφουν με μπογιές έξω από το σπίτι.

Διπλασιασμό απωλειών κατέγραψαν τα σταθερά μέσα συγκοινωνίας (ΣΤΑ.ΣΥ) για το 2015, καθώς οι ζημιές ανήλθαν στα 78,2 εκατ. ευρώ έναντι 36,4 εκατ. ευρώ το 2014.

Άρθρα
Produced by