προσφορες cosmote

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, ακολουθεί άμεσα η έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των προσφορών και τα βήματα που προβλέπονται στους όρους του διαγωνισμού.

Προσφορές κατέθεσαν η ναυτιλιακή εταιρεία Minoan του Ιταλού εφοπλιστή Εμανουέλ Γριμάλντι και η Eagle Mind του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου της Seajet.

Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρεί την ερχόμενη Τετάρτη το Δημόσιο, με στόχο την άντληση ποσού 1.000 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 16 Ιουνίου 2017.

Στις 24 Μαρτίου θα υποβληθούν τελικά οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στη σχετική διαδικασία, μετά και από αίτημα που είχε διατυπωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τρία επενδυτικά σχήματα για νέα παράταση της προθεσμίας.

Τις δημόσιες εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, για τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, απαγόρευσε ανώτατο δικαστήριο της χώρας, μετά από κατάθεση προσφυγής η οποία έκανε λόγο για γιορτή προάγει την ανηθικότητα.

Σε 1,5 δισ. ευρώ αυξάνει ο όμιλος ΟΤΕ τις επενδύσεις του για την ανάπτυξη Δικτύων Νέας Γενιάς σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία την τετραετία 2017-2020.

Ζωηρότατο είναι το ενδιαφέρον για την εξαγορά των έξι ακινήτων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ, Παντελής Μάνης και έτσι, η Πειραιώς Real Estate αποφάσισε να παρατείνει κατά μία εβδομάδα, έως τις 23 Ιανουαρίου, την κατάθεση προσφορών για την απόκτησή τους από τους ενδιαφερομένους.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 10 Φεβρουαρίου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2).

Ιδιαίτερα υψηλό ενδιαφέρον ήταν το ενδιαφέρον για το ομολογιακό του ΟΠΑΠ, το οποίο υπερκαλύφθηκε κατά δύο φορές.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατ. ευρώ, λήξεως 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Εξηγήσεις για τη διαδικασία με την οποία ο ΟΔΔΗΧ επέλεξε ως σύμβουλο την τράπεζα Rothschild ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στις 24 Μαρτίου θα υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ, όπως αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Ούτε οι γιορτές των Χριστουγέννων βοήθηκαν τον εμπορικό κόσμο να πάρει έστω μία προσωρινή "ανάσα", παρόλο που οι προσφορές στα καταστήματα έδιναν και έπαιρναν.

Με μεικτή "διάθεση" υποδέχονται τη σημερινή Black Friday το σύνολο των απασχολουμένων στον εμπορικό κόσμο, καθώς από τη μία πλευρά οι καταστηματάρχες θεωρούν ως ευκαιρία για αναθέρμανση της εμπορικής κίνησης τη σημερινή μέρα, ενώ οι εργαζόμενοι τη θεωρούν ως "αμερικανικά".

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατ. ευρώ, λήξεως 5 Μαΐου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

Άρθρα
Produced by