προσφορες cosmote

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα στη Βουλή θα δίνεται δυνατότητα εξαγοράς «κόκκινων» δανείων από τον δανειολήπτη, πριν από την πώληση της οφειλής του σε fund.

Με αμετάβλητο επιτόκιο στο 2,97% το Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το συνολικό ποσό των 1,138 δισ. ευρώ από την έκδοση εξάμηνων εντόκων γραμματίων, για να αναχρηματοδοτήσει παλαιότερη έκδοση.

Αναβλήθηκε η συναυλία της Μόνικα στον Κήπο του Μεγάλου- Τι έγραψε η ίδια στο facebook Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Μόνικα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στον Κήπο του...

Πρόσθετες δράσεις για την τόνωση του τουρισμού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με ελκυστικές τιμές που φτάνουν έως και -50% για τους Έλληνες στα ξενοδοχεία Σάμου, Λέσβου, Χίου, Κω και Λέρου ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Την άντληση ποσού 1.138 εκατ. ευρώ μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων, ανακοίνωσε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70% και το ζητούμενο ποσόν (875 εκατ. ευρώ) υπερκαλύφθηκε κατά 1,3 φορές.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την πρόταση του στον Κέβιν Πάνγκος, ωστόσο έχει ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το sportando ο Κέβιν Πάνγκος είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την...

Έτοιμοι να καταθέσουν δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι κρατικοί ιταλικοί σιδηρόδρομοι, όπως δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.

Για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου μετατέθηκε η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών για την πώληση του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ.

Το «χαρτί» του για την παρουσία του στη ΔΕΘ επιδιώκει να εξασφαλίσει ο πρωθυπουργός, τη στιγμή που η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά έχει κλείσει το μεγάλο «μέτωπο» της διαπραγμάτευσης. Δεκαπέντε ανεκπλήρωτα προαπαιτούμενα «εκτροχιάζουν» τα χρονοδιαγράμματα για τη β’ αξιολόγηση και την εκταμίευση της υποδόσης των 2,3 δις. ευρώ. Παράλληλα, η «καυτή πατάτα» του προσφυγικού απειλεί τη χώρα μας, τη στιγμή που η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας τείνει να τιναχθεί στον αέρα. Παρόλα αυτά, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβάλουν ως πρωταρχικό στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς, βάζοντας στο «στόχαστρο» τα ΜΜΕ, με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ως μία κίνηση αποπροσανατολισμού από τα κορυφαία κι άλυτα προβλήματα της οικονομίας, της πολιτικής και της κοινωνίας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ηδιαδικασία προσομοίωσης της δημοπρασίας η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου, για τις τέσσερις άδειες τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Τρεις είναι οι εταιρείες που συνεχίζουν στη διαγωνιστική διαδικασία για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η περιουσία του Prince βγαίνει στο σφυρί H ακίνητη περιουσία του Prince βγαίνει στο σφυρί. Μόνο το σπίτι του «πρίγκιπα» στη Μινεσότα έχει αξία που φτάνει τα 35.554.000...

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει τόσο η ίδια όσο και ως μέλος κοινοπραξίας με την θυγατρική της Olympic AIR ΑΕ και να υποβάλει προσφορές στον διαγωνισμό του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εκμετάλλευση είκοσι τακτικών αεροπορικών γραμμών, ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η Αεροπορία Αιγαίου ΑΕ (Aegean Airlines).

Στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων προχωρεί το Δημόσιο την ερχόμενη Τετάρτη, με στόχο την άντληση 1,25 δισ. ευρώ.

Άρθρα
Produced by