προσφορες cosmote

Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού ύψους 875 εκατ. ευρώ, εξήγγειλε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Το RIVER WEST εμπλουτίζει τη γκάμα καταστημάτων του με τρία νέα καταστήματα αφιερωμένα στη νεανική μόδα. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου με live εκπομπή από το Μιχάλη...

Με υψηλότερο επιτόκιο και με τη χαμηλότερη κάλυψη από τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ μέσω εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

Με «τσιμπημένο» επιτόκιο της τάξεως του 2,15% το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το συνολικό ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ από έντοκα γραμμάτια διάρκειας 13 εβδομάδων.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ταξίδευε... βασιλικά και μάλιστα τα jets του είχαν περισσότερη πολυτέλεια από όση μπορείτε να φανταστείτε. Τα αεροπλάνα αυτά θα δημοπρατηθούν από τον...

To ποσό των 1,25 δισ. ευρώ θα επιχειρήσει να αντλήσει το υπουργείο Οικονομικών την ερχόμενη Τετάρτη, μέσω έκδοσης εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου.

Αύξηση πωλήσεων κατά 59% κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά καταστήματα την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Έλληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - ΕΣΗΕ (Greek eCommerce Association - GRECA).

Στο σφυρί βγαίνει η έπαυλη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Η ιδιωτική τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει η πολυτελής μονοκατοικία λόγω...

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 1.000 εκατομμυρίων Ευρώ, λήξεως 20 Μαρτίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ.

Αυξημένα καθαρά κέρδη κατά 73% στο δ' τρίμηνο και 30% στο έτος στα 317,3 εκατ. ευρώ, ελεύθερες ταμειακές ροές στα 583 εκατ. ευρώ και αυξημένο περιθώριο EBITDA στο 36,3% ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ για το 2014.

Με στόχο την άντληση 875 δισ. ευρώ, το Ελληνικό Δημόσιο προχωρά σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών περιοχών της δυτικής Ελλάδας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων ('Αρτα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησος), όπως προέκυψε από συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τη διοίκηση της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Ειδικότερα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 2,30%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,975 δισ. ευρώ, οι οποίες υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,58 φορές.

Με υψηλότερο επιτόκιο το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το συνολικό ποσό των 1,3 δισ. ευρώ από δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων.

Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου για 40 χρόνια, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

«Ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI και ουσιαστικά ενίσχυσε την παραμονή της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική, που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας. Ο κ. Δήμας, πιστεύω, ότι δεν μπορεί, με κανένα τρόπο, να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βουλευτές», δήλωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σχετικά με την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα για τη θέση τού Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου οργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ε.Σ.Η.Ε. (Greek eCommerce Association GR.EC.A.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Άρθρα
Produced by