προσφορες cosmote

Με σταθερό επιτόκιο στο 2,97% συγκριτικά με την προηγούμενη δημοπρασία το ελληνικό Δημόσιο άντλησε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη το ποσό των 1,138 δις. ευρώ από εξάμηνα έντοκα γραμμάτια.

Το ποσό του 1,3 δισ.ευρώ άντλησε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων, με αμετάβλητο κόστος.

Διεύρυνση του προγράμματος χρηματοδότησης για τη μετατροπή ή εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο ανακοίνωσε η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής.

Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού 1 δισ. ευρώ, λήξεως 12 Ιουνίου 2015, εξήγγειλε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού ύψους 875 εκατ. ευρώ, εξήγγειλε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Το RIVER WEST εμπλουτίζει τη γκάμα καταστημάτων του με τρία νέα καταστήματα αφιερωμένα στη νεανική μόδα. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου με live εκπομπή από το Μιχάλη...

Με υψηλότερο επιτόκιο και με τη χαμηλότερη κάλυψη από τον Ιούλιο του 2006 το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ μέσω εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

Με «τσιμπημένο» επιτόκιο της τάξεως του 2,15% το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το συνολικό ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ από έντοκα γραμμάτια διάρκειας 13 εβδομάδων.

Η δόση των 448 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη προς το ΔΝΤ, όπως ανέφεραν σήμερα υψηλά ιστάμενες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας σε ερωτήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα 20 θαλάσσια «οικόπεδα» στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης αποφάσισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με υψηλότερο επιτόκιο το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων.

Ένας μήνας προσφορών από γνωστή εταιρία στο Χαλάνδρι και πολλές επώνυμες κυρίες έδωσαν το παρόν. Η οικοδέσποινα Εύη Ρουμπέτη – Καπετανάκη διοργανώνει στο Di Piu, ένα...

(upd)Το ποσό των 1,138 δισ. ευρώ, με υψηλότερο επιτόκιο, άντλησε το ελληνικό Δημόσιο από δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων, την οποία διενήργησε σήμερα ο ΟΔΔΗΧ.

Αυξημένα καθαρά κέρδη κατά 73% στο δ' τρίμηνο και 30% στο έτος στα 317,3 εκατ. ευρώ, ελεύθερες ταμειακές ροές στα 583 εκατ. ευρώ και αυξημένο περιθώριο EBITDA στο 36,3% ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ για το 2014.

Με στόχο την άντληση 875 δισ. ευρώ, το Ελληνικό Δημόσιο προχωρά σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών περιοχών της δυτικής Ελλάδας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων ('Αρτα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησος), όπως προέκυψε από συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τη διοίκηση της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Ειδικότερα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 2,30%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,975 δισ. ευρώ, οι οποίες υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,58 φορές.

Άρθρα
Produced by