προσφορες cosmote

Τις δημόσιες εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, για τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, απαγόρευσε ανώτατο δικαστήριο της χώρας, μετά από κατάθεση προσφυγής η οποία έκανε λόγο για γιορτή προάγει την ανηθικότητα.

Σε 1,5 δισ. ευρώ αυξάνει ο όμιλος ΟΤΕ τις επενδύσεις του για την ανάπτυξη Δικτύων Νέας Γενιάς σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία την τετραετία 2017-2020.

Ζωηρότατο είναι το ενδιαφέρον για την εξαγορά των έξι ακινήτων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ, Παντελής Μάνης και έτσι, η Πειραιώς Real Estate αποφάσισε να παρατείνει κατά μία εβδομάδα, έως τις 23 Ιανουαρίου, την κατάθεση προσφορών για την απόκτησή τους από τους ενδιαφερομένους.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 10 Φεβρουαρίου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2).

Με στόχο να παρακάμψουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, οι τράπεζες σχεδιάζουν τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα στη Βουλή θα δίνεται δυνατότητα εξαγοράς «κόκκινων» δανείων από τον δανειολήπτη, πριν από την πώληση της οφειλής του σε fund.

Το μέγιστο όφελος που θα έχει η Ελλάδα από την επαναγορά χρέους υπολογίζεται στα 21,3 δισ. ευρώ, εκτιμά η BNP Paribas.

Εξηγήσεις για τη διαδικασία με την οποία ο ΟΔΔΗΧ επέλεξε ως σύμβουλο την τράπεζα Rothschild ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στις 24 Μαρτίου θα υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ, όπως αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Ούτε οι γιορτές των Χριστουγέννων βοήθηκαν τον εμπορικό κόσμο να πάρει έστω μία προσωρινή "ανάσα", παρόλο που οι προσφορές στα καταστήματα έδιναν και έπαιρναν.

Με μεικτή "διάθεση" υποδέχονται τη σημερινή Black Friday το σύνολο των απασχολουμένων στον εμπορικό κόσμο, καθώς από τη μία πλευρά οι καταστηματάρχες θεωρούν ως ευκαιρία για αναθέρμανση της εμπορικής κίνησης τη σημερινή μέρα, ενώ οι εργαζόμενοι τη θεωρούν ως "αμερικανικά".

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατ. ευρώ, λήξεως 5 Μαΐου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

Η πορεία στις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του ΔΕΣΦΑ, οι εξελίξεις στον ΑΔΜΗΕ, καθώς και η επιτυχία της πρώτης δημοπρασίας ηλεκτρικής ενέργειας τέθηκαν επί τάπητος στο σημερινό ραντεβού του Πάνου Σκουρλέτη με το κουαρτέτο των δανειστών.

Άρθρα
Produced by