προσφορες cosmote

Ζωηρότατο είναι το ενδιαφέρον για την εξαγορά των έξι ακινήτων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ, Παντελής Μάνης και έτσι, η Πειραιώς Real Estate αποφάσισε να παρατείνει κατά μία εβδομάδα, έως τις 23 Ιανουαρίου, την κατάθεση προσφορών για την απόκτησή τους από τους ενδιαφερομένους.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 10 Φεβρουαρίου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2).

Με στόχο να παρακάμψουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, οι τράπεζες σχεδιάζουν τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα στη Βουλή θα δίνεται δυνατότητα εξαγοράς «κόκκινων» δανείων από τον δανειολήπτη, πριν από την πώληση της οφειλής του σε fund.

Με αμετάβλητο επιτόκιο στο 2,97% το Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το συνολικό ποσό των 1,138 δισ. ευρώ από την έκδοση εξάμηνων εντόκων γραμματίων, για να αναχρηματοδοτήσει παλαιότερη έκδοση.

Αναβλήθηκε η συναυλία της Μόνικα στον Κήπο του Μεγάλου- Τι έγραψε η ίδια στο facebook Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Μόνικα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στον Κήπο του...

Πρόσθετες δράσεις για την τόνωση του τουρισμού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με ελκυστικές τιμές που φτάνουν έως και -50% για τους Έλληνες στα ξενοδοχεία Σάμου, Λέσβου, Χίου, Κω και Λέρου ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Ούτε οι γιορτές των Χριστουγέννων βοήθηκαν τον εμπορικό κόσμο να πάρει έστω μία προσωρινή "ανάσα", παρόλο που οι προσφορές στα καταστήματα έδιναν και έπαιρναν.

Με μεικτή "διάθεση" υποδέχονται τη σημερινή Black Friday το σύνολο των απασχολουμένων στον εμπορικό κόσμο, καθώς από τη μία πλευρά οι καταστηματάρχες θεωρούν ως ευκαιρία για αναθέρμανση της εμπορικής κίνησης τη σημερινή μέρα, ενώ οι εργαζόμενοι τη θεωρούν ως "αμερικανικά".

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 875 εκατ. ευρώ, λήξεως 5 Μαΐου 2017. Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

Η πορεία στις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του ΔΕΣΦΑ, οι εξελίξεις στον ΑΔΜΗΕ, καθώς και η επιτυχία της πρώτης δημοπρασίας ηλεκτρικής ενέργειας τέθηκαν επί τάπητος στο σημερινό ραντεβού του Πάνου Σκουρλέτη με το κουαρτέτο των δανειστών.

Για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου μετατέθηκε η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών για την πώληση του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ.

Το «χαρτί» του για την παρουσία του στη ΔΕΘ επιδιώκει να εξασφαλίσει ο πρωθυπουργός, τη στιγμή που η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά έχει κλείσει το μεγάλο «μέτωπο» της διαπραγμάτευσης. Δεκαπέντε ανεκπλήρωτα προαπαιτούμενα «εκτροχιάζουν» τα χρονοδιαγράμματα για τη β’ αξιολόγηση και την εκταμίευση της υποδόσης των 2,3 δις. ευρώ. Παράλληλα, η «καυτή πατάτα» του προσφυγικού απειλεί τη χώρα μας, τη στιγμή που η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας τείνει να τιναχθεί στον αέρα. Παρόλα αυτά, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβάλουν ως πρωταρχικό στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς, βάζοντας στο «στόχαστρο» τα ΜΜΕ, με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ως μία κίνηση αποπροσανατολισμού από τα κορυφαία κι άλυτα προβλήματα της οικονομίας, της πολιτικής και της κοινωνίας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ηδιαδικασία προσομοίωσης της δημοπρασίας η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου, για τις τέσσερις άδειες τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Τρεις είναι οι εταιρείες που συνεχίζουν στη διαγωνιστική διαδικασία για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Άρθρα
Produced by