προσφορες cosmote

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το bazaar του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Πράσινοι προχωρούν και στη διενέργεια e-bazaar προκειμένου...

Με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας ΑPM Terminals/Maersk Francois-Xavier Delenclos και Sander Riemersma και την πρέσβειρα της Δανίας στην Ελλάδα Μέτε Κνούντσεν, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Με αμετάβλητο το επιτόκιο στο 2,9% το ελληνικό Δημόσιο άντλησε το ποσό του 1,138 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

Η δόση των 448 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη προς το ΔΝΤ, όπως ανέφεραν σήμερα υψηλά ιστάμενες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας σε ερωτήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα 20 θαλάσσια «οικόπεδα» στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης αποφάσισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με υψηλότερο επιτόκιο το ελληνικό Δημόσιο άντλησε την Τετάρτη το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων.

Ένας μήνας προσφορών από γνωστή εταιρία στο Χαλάνδρι και πολλές επώνυμες κυρίες έδωσαν το παρόν. Η οικοδέσποινα Εύη Ρουμπέτη – Καπετανάκη διοργανώνει στο Di Piu, ένα...

(upd)Το ποσό των 1,138 δισ. ευρώ, με υψηλότερο επιτόκιο, άντλησε το ελληνικό Δημόσιο από δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων, την οποία διενήργησε σήμερα ο ΟΔΔΗΧ.

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους που βρίσκονται κοντά στην συνταξιοδότηση αλλά και κίνητρα για οικειοθελή αποχώρηση εργαζομένων ειδικών κατηγοριών,( προσωπικό σε διοικητικές υπηρεσίες, καταστήματα, call centers) ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος ΟΤΕ.

Δημιουργείται ηλεκτρονικό μητρώο Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στη Διεύθυνση Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Στο μητρώο θα καταχωρούνται τα στοιχεία των επιχειρήσεων στις οποίες έχει απονεμηθεί το δικαίωμα χρήσης του «Ελληνικού Σήματος» και το μητρώο θα είναι προσβάσιμο από όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω διαδικτυακού portal.

Tο 4ο Bazaar Παναθηναϊκού είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της ομάδας για να προμηθευτούν τα προϊόντα των Πρασίνων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Οι φίλοι και οι φίλες του...

Με σταθερό επιτόκιο στο 2,97% συγκριτικά με την προηγούμενη δημοπρασία το ελληνικό Δημόσιο άντλησε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη το ποσό των 1,138 δις. ευρώ από εξάμηνα έντοκα γραμμάτια.

Το ποσό του 1,3 δισ.ευρώ άντλησε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, μέσω δημοπρασίας τρίμηνων εντόκων γραμματίων, με αμετάβλητο κόστος.

Διεύρυνση του προγράμματος χρηματοδότησης για τη μετατροπή ή εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο ανακοίνωσε η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής.

Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού 1 δισ. ευρώ, λήξεως 12 Ιουνίου 2015, εξήγγειλε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού ύψους 875 εκατ. ευρώ, εξήγγειλε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Άρθρα
Produced by