σεκαπ

Έως και 250 εκατ. ευρώ σκοπεύει να επενδύσει τα επόμενα χρόνια σε υπό εξέλιξη προγράμματα στη Βόρεια Ελλάδα ο όμιλος του ομογενή επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Νέα σελίδα στην ιστορία της ανοίγει η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα, στοχεύοντας, παράλληλα, στην περαιτέρω αύξηση των εξαγωγών.

Ο OPAP Investment και η Intralot υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για το ιπποδρομιακό στοίχημα σήμερα, Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Ο Ιβάν Σαββίδης τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί στην Αίγυπτο και μάλιστα είχε βραβευτεί και από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Σήμερα έγινε γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της...

Εξώδικο στις 6 καπνοβιομηχανίες και τα 15 πρατήρια που αποτελούν το αποκλειστικό δίκτυο διανομής τους απέστειλε το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Λιανεμπόρων Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής και με σημερινή ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκδίκηση των αιτημάτων του.

Επιπλέον 8 εκατ. ευρώ θα «πέσουν» στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, όπως αποφασίστηκε κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης την περασμένη Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Δεκεμβρίου είχε ληφθεί απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Σε νέα 48ωρη απεργία έχουν κατέλθει από σήμερα οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ, ενώ την Τετάρτη θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και, ταυτόχρονα, βρίσκονται σε στενή επαφή με τον δικηγόρο τους, επιφυλασσόμενοι, όπως τονίζουν, για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, ενώ προτίθενται να συμμετάσχουν και στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, στις 6 Νοεμβρίου, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργατοτεχνικών Κώστας Γαβριηλίδης.

Συνεχίζει να αυξάνεται το φαινόμενο του παράνομου εμπορίου τσιγάρων, που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της έρευνας της AC Nielsen, το περασμένο Νοέμβριο έφτασε στο 20,8% από 19,5% στην αντίστοιχη μέτρηση του 2013.

Με δεδομένη την κατάθεση μίας δεσμευτικής προσφοράς-αυτή της κοινοπραξίας του ΟΠΑΠ και του επενδυτικού ομίλου Global Family Partners-και ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον Ιβάν Σαββίδη της ΣΕΚΑΠ να δηλώνει έκδηλο ενδιαφέρον, λήγει σήμερα, Παρασκευή η προθεσμία του νέου διαγωνισμού παραχώρησης της 20ετούς άδειας διαχείρισης του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Σε συμφωνία με τη μεγάλη αιγυπτιακή εταιρεία καπνού Eastern Tobacco Company προχώρησε η καπνοβιομηχανία Donskoy Tabak, μέλος του ομίλου Agrocom, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, με βασικό στόχο την προώθηση των προϊόντων της επιχείρησης του ομογενούς επιχειρηματία στη Βόρεια Αφρική.

Η κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ θα μεταφερθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως τόνισε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για όσα, κατήγγειλε η ομάδα της...

Μιλώντας στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ειδική ρύθμιση για τα παλαιά χρέη του ΠΑΟΚ...

Τα πρώτα… ευρώ αποφάσισε να ρίξει στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ ο νέος ηγέτης της Ιβάν Σαββίδης, ύστερα από πολλούς μήνες απραξίας.

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, από αυτή που υπέδειξε προ ολίγων εβδομάδων ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ακολουθούν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ. Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί προς τα θέλω της. Η κατάσταση οδηγείται και πάλι σε αδιέξοδο, ύστερα από την υποτιθέμενη συμφωνία στην οποία έδειχναν να καταλήγουν ως προς τα ζητήματα των απολύσεων και των ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Επιστολή στον ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδη απέστειλαν οι εργαζόμενοι στην καπνοβιομηχανία, οι οποίοι βρίσκονται από χθες σε νέα 48ωρη απεργία κι εντός της ημέρας, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργατοτεχνικών Κώστας Γαβριηλίδης, πρόκειται να οριστικοποιήσουν την επόμενη κίνησή τους.

Άρθρα
Produced by