τελη κυκλοφοριας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη διαδρομή Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνας, θα τεθούν σε ισχύ αύριο, 28 Φεβρουαρίου, λόγω της εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.

Κανονικά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη προς την περιφέρεια εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Λόγω εργασιών ασφαλτικών, από τις 09:00 πμ της Πέμπτης 16/02 έως τις 09:00 πμ της επόμενης μέρας, λόγω αποκλεισμού του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Κιάτο.

"Μεγάλη Δευτέρα" έρχεται για τον ΔΟΛ, καθώς μεθαύριο αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με την αίτηση μεταρρύθμισης, που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του ομίλου, προκειμένου να μην μπει "λουκέτο" στα μέσα του οργανισμού.

Υπό την επήρεια αλκοόλ φαίνεται πως οδηγούσε ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ, όταν ενεπλάκη σε ένα μικροατύχημα με το αυτοκίνητό του. Και ενώ αντάλλαξε στοιχεία με τον άλλον οδηγό, έφυγε τρέχοντας αμέσως μετά, διότι δεν ήθελε να τον ανακαλύψουν οι αστυνομικοί.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι έκλεισαν λόγο μετά τις 18:30 το απόγευμα την νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Ανακοίνωση με αφορμή τα βραδινά επεισόδια στα Εξάρχεια εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνοντας πως «η άποψη του κ. Τσίπρα ότι "η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο" διαψεύδεται».

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε την Τετάρτη το αυτοτελές οδικό τμήμα Φιλιππιάδα – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου Ιόνια Οδός.

Και στα δύο ρεύματα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης του παλαιού Σταθμού Διοδίων Ρίου.

Δόθηκε λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ στην κυκλοφορία, η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, την οποία είχαν κλείσει νωρίτερα αγρότες της Αιγιάλειας.

Στη σύλληψη 29 Ελλήνων και ενός Γεωργιανού προέβη η αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν τα μεσάνυχτα, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, στη Βάρκιζα.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Άρθρα
Produced by