τροχαια

Στον επανασχεδιασμό της Times Square στην καρδιά του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, προχώρησαν οι αρχές της αμερικανικής μητρόπολης, δίνοντας στην πλατεία έκταση σχεδόν διπλάσια σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.

Έντονη χαλαζόπτωση πλήττει από το μεσημέρι το ανατολικό Ζαγόρι και τα χωριά του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Μόνο τον περασμένο Μάρτιο σημειώθηκαν συνολικά 427 τροχαία στην Αττική, εκ των οποίων τα 13 ήταν θανατηφόρα. Δεκατρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, 14 τραυματίστηκαν σοβαρά και 485 ελαφρά.

Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή βροχή, στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Με αλυσίδες τα οχήματα στα Καλάβρυτα.

Όπως αναφέρουν στην ερώτηση που κατέθεσαν προς τους συναρμόδιους υπουργούς, «δυστυχώς, το έλλειμμα παιδείας και η ανευθυνότητα κυριαρχούν στον τρόπο που οδηγούν πολλοί συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και τις ζωές άλλων.

Θύμα τροχαίου έπεσε άλλη μία αρκούδα, η οποία σκοτώθηκε στον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Καστοριάς της Εγνατίας Οδού, σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από τον κόμβο Βογατσικού.

Ομαλοποιήθηκε πλέον, σύμφωνα με την Τροχαία, η κατάσταση σε όλο το οδικό δίκτυο της εθνικής Αθηνών-Κορίνθου. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε όλα τα σημεία των εθνικών οδών.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα την Κυριακή, από τις 7 έως τις 7:15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε.

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους στην περιοχή του Λυκαβηττού θα πραγματοποιήσει η Τροχαία αύριο, Κυριακή, από τις 9 π.μ. λόγω διεξαγωγής του "3ου Lycabettus Run ".

Άρθρα
Produced by