τροχαια

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα την Κυριακή, από τις 7 έως τις 7:15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π.Α.Θ.Ε.

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους στην περιοχή του Λυκαβηττού θα πραγματοποιήσει η Τροχαία αύριο, Κυριακή, από τις 9 π.μ. λόγω διεξαγωγής του "3ου Lycabettus Run ".

Στην... ωμή παραδοχή ότι δεν υπάρχουν τα κονδύλια για τοποθέτηση ραντάρ ελέγχου ταχύτητας στις εθνικές οδούς, προχώρησε ο Νίκος Τόσκας.

Σκοπός των αυξημένων μέτρων είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας.

Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή βροχή, στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Με αλυσίδες τα οχήματα στα Καλάβρυτα.

Όπως αναφέρουν στην ερώτηση που κατέθεσαν προς τους συναρμόδιους υπουργούς, «δυστυχώς, το έλλειμμα παιδείας και η ανευθυνότητα κυριαρχούν στον τρόπο που οδηγούν πολλοί συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και τις ζωές άλλων.

Μόνο τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν 432 τροχαία, όπου 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά βεβαιώθηκαν 27.792 παραβάσεις.

Κανονικά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη προς την περιφέρεια εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Άρθρα
Produced by