υπουργειο διοικητικησ

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσίευμα των "Νέων" σχετικά με νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις εξέδωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Εργασίας, χαρακτηρίζοντας "μαύρη προπαγάνδα" και "παραπληροφόρηση" τα όσα αναφέρει η εφημερίδα.

Μία υπόθεση περιφερειακής κλινικής και οι παρανομίες, που συνοδεύουν αυτή διαχρονικά, μπορεί να εξελιχθεί σε σκανδαλώδη περίπτωση, η οποία σίγουρα θα υποχρεώσει τον υπουργό Υγείας να αναλάβει δράση.

Ακύρωσε ως αντισυνταγματικές το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με σειρά αποφάσεων του, τις αναγκαστικές παραιτήσεις, των τριών τέως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις», σχολίασε για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο των ρομά.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Διοικητική Μεταρρύθμιση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο νόμος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης εξασφάλισε ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή στις κύριες συντάξεις, απαντά το υπουργείο Εργασίας σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "Αναδρομικό χαράτσι", "Εξόντωση Συνταξιούχων", "Νέο κύμα περικοπών στις κύριες συντάξεις" κ.λ.π.

Με ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα απίστευτο αλαλούμ με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε αιφνιδιαστικά και μόλις λίγες ημέρες...

Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τη λήξη της βάρδιας πραγματοποιούν το πρωί της Δευτέρας οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου έξω από το υπουργείο στις 12:30.

Οι μητροπολίτες Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Εφραίμ, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος, θα απαρτίζουν την Επιτροπή Διαλόγου με το υπουργείο Παιδείας.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 150.000 ευρώ θα χορηγηθεί στον δήμο Θάσου, για την αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη πυρκαγιά, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Για «ανωριμότητα» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και για το αίτημά της για πρόωρες εκλογές κατηγορεί τη ΝΔ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Το τουρκικό αίτημα δικαστκής έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που επέβαιναν στο στρατιωτικό ελικόπτερο παρελήφθη, χθες, από το υπουργείο Εξωτερικών.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις ακριβείς ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ερώτηση αναφορικά με το κόστος κατασκευής δομής φιλοξενίας 1.500 προσφύγων στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δέκα βουλευτές από το Ποτάμι και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ).

Άρθρα
Produced by