υπουργειο διοικητικησ

Η κ. Γεροβασίλη θα συναντηθεί με τον κ. Κβιρικασβίλι και με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ολοκλήρωση, Βικτόρ Ντόλιτζε.

"Μεγάλη Δευτέρα" έρχεται για τον ΔΟΛ, καθώς μεθαύριο αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με την αίτηση μεταρρύθμισης, που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του ομίλου, προκειμένου να μην μπει "λουκέτο" στα μέσα του οργανισμού.

Τα προβλήματα στη λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος και της ιστοσελίδας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα των ΚΕΠ, σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε διορισμό 156 αθλητών στο Δημόσιο (σε υπουργεία και άλλους φορείς) προχωρά η κυβέρνηση μετά από απόφαση που υπογράφει η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Πανελλαδική στάση εργασίας στους δήμους για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ σύσκεψη με θέμα την στερέωση, αποκατάσταση, αναστήλωση και ανάδειξη του Γεφυριού Αράχθου στην Πλάκα (βόρεια Τζουμέρκα) που είχε καταρρεύσει τον Φεβρουάριο του 2015.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει το υπουργείο Εργασίας, υπάλληλοι του υπουργείου απαντούν σε όλες τις κλήσεις που δέχονται και σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, απέστειλε σχετική επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Τα υπουργεία Εργασίας της Έφης Αχτσιόγλου και Οικονομικών του Ευκλείδη Τσακαλώτου συγκέντρωσαν τις περισσότερες καταχωρήσεις στο νεότευκτο site παραπόνων του υπουργείου Επικρατείας, το kathimerinotita.gov.gr.

Περί τα 821 επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους 2,2 δισ. ευρώ υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας.

«Οι εκλογές είναι καταστροφικό σενάριο για τη χώρα» υποστήριξε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Εντολή για τη διενέργεια έκτακτης διοικητικής εξέτασης για τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά από το περιστατικό με την ταλαιπωρία που πέρασαν την Τετάρτη 300 επιβάτες αμαξοστοιχίας στο Δομοκό έδωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Άρθρα
Produced by