υπουργειο διοικητικησ

«Δεν έχει καμιά ευθύνη το αρμόδιο υπουργείο για το έγγραφο που κυκλοφόρησε χθες και που φέρει την κυβέρνηση να έχει αποφασίσει να μη συλλαμβάνονται οι παράνομοι μετανάστες, παρά μόνο να ελέγχονται», δήλωσε στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών Και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ν. Βούτσης.

Σχεδόν βέβαιη θεωρεί ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος, την έγκριση από τους θεσμούς της λίστας μεταρρυθμίσεων που υπέβαλε η κυβέρνηση. «Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί, δεν σταματάει εδώ» δήλωσε στον ΑΝΤ1, ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει όσους περίμεναν «κωλοτούμπα» της κυβέρνησης, πως «θα απογοητευτούν».

Την επιστροφή όλων των απολυμένων στο Δημόσιο επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σκάνδαλο «γιατί προσβάλουν τη νομιμότητα και το κράτους δικαίου» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος τη μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΑΣΕΠ, για τον διορισμό των επιτυχόντων και τη μη εκτέλεση δικαστικών αμετάκλητων αποφάσεων.

Την επαναπρόσληψη μέσα στο Φεβρουάριο 3.500 ατόμων που απολύθηκαν με αντισυνταγματικό τρόπο προανήγγειλε μέσω του realfm 97,8 ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τη δέσμευση ότι όλες οι απολύσεις, οι οποίες έχουν γίνει αντισυνταγματικά, θα ανακληθούν επανέλαβε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος.

O Γιάννης Δραγασάκης ορίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον κ. Νίκο Παπά που ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Με αφορμή τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη θεαματική αύξηση της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω των ΚΕΠ online, ο υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε ότι η «Η ουσιαστική μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση έχει ξεκινήσει από τα ΚΕΠ.

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την επιστροφή των απολυμένων από το Δημόσιο. «Είναι αποκατάσταση αδικίας» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο".

Διαβιβάστηκαν στη βουλή μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δικογραφίες, που αφορούν τον τέως υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τέως υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, τον τέως υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, τον τέως υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, τον τέως υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανού και τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη.

Ουδέποτε υπήρξε ανάκληση των παραιτήσεων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, σε διάψευση σχετικών δημοσιευμάτων.

«Οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχει ανάγκη», τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, σημειώνοντας ότι προτεραιότητα, στις 15.000 προσλήψεις του 2015, έχουν Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Την επιστροφή όσων είχαν απολυθεί με μνημονιακούς νόμους, μέσω διαθεσιμότητας, κινητικότητας κλπ, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο πρώην υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και παρουσία του νέου υπουργού αναπληρωτή, αρμόδιου για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση Γιώργου Κατρούγκαλου, του απερχόμενου υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της υφυπουργου Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Το απόγευμα η ορκομωσία. Αύριο το πρώτο υπουργικό συμβούλιο. Δείτε τη σύνθεση της κυβέρνησης όπως την ανακοίνωσε ο νέος υπουργός...

Εν αναμονής της ανακοίνωσης, εκτός απροόπτου σήμερα, της σύνθεσης της κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., δίνει και παίρνει από χθες η ονοματολογία σχετικά με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν υπουργεία αλλά και οι πληροφορίες για τη δομή του νέου σχήματος, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως σχεδιάζει αλλαγές.

Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση για να μπει η χώρα σε καθεστώς προληπτικής γραμμής, προκειμένου τα ελληνικά ομόλογα να ενταχθούν στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ, τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήνυση κατά των υπουργών Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Θέμης Κοτσιφάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα.

Άρθρα
Produced by