υπουργειο διοικητικησ

Τα δύο μεγάλα κόμματα είναι οι χαμένοι, σημείωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών.

Μιλώντας στο CNN στην πρώτη συνέντευξη μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, ο τούρκος πρόεδρος είπε πως το πακέτο της Συνταγματικής Μεταρρύθμισης δεν αφορά τον ίδιο.

Στοιχεία για τον προγραμματισμό των προσλήψεων το 2017 αλλά και αυτές που έγιναν στο δημόσιο το 2015 και το 2016, διαβίβασε στη Βουλή η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, σε απάντηση ερώτησης που είχαν καταθέσει 43 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Γιώργο Γεωργαντά.

Η κ. Γεροβασίλη θα συναντηθεί με τον κ. Κβιρικασβίλι και με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ολοκλήρωση, Βικτόρ Ντόλιτζε.

Έσπασε όλα τα κοντέρ στην πενταετία το πλήθος του έκτακτου προσωπικού στο Δημόσιο τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Το τμήμα του κοιτάσματος της Βεύης, το οποίο έχει παραχωρηθεί με αδιαφανείς διαδικασίες σε ιδιώτες χωρίς διεθνή διαγωνισμό, θα επαναπροκηρυχθεί με νόμιμο τρόπο», αναφέρει το υπουργείο σε σημερινή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα δέματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι ξένες επενδύσεις της Κίνας στο εξωτερικό υποχώρησαν 52,8% σε σχέση με πέρυσι, σε 13,43 δισ. δολάρια, στη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών του έτους, όπως γνωστοποίησε σήμερα το υπουργείο Εμπορίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν στο υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.

Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ σύσκεψη με θέμα την στερέωση, αποκατάσταση, αναστήλωση και ανάδειξη του Γεφυριού Αράχθου στην Πλάκα (βόρεια Τζουμέρκα) που είχε καταρρεύσει τον Φεβρουάριο του 2015.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει το υπουργείο Εργασίας, υπάλληλοι του υπουργείου απαντούν σε όλες τις κλήσεις που δέχονται και σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, απέστειλε σχετική επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Άρθρα
Produced by